(VIDEO) Antifa-extremisten rellen in Warschau (Polen)

In Polen werd gisteren de onafhankelijkheid herdacht.  Net zoals elk jaar wilden duizenden Poolse nationalisten dat vieren met een optocht, maar extreem-links besloot een betoging tegen vrije meningsuiting te houden.  Grote groepen extremisten van het Antifa-terreurnetwerk zakten af naar Warschau, vooral uit Duitsland en Nederland, en gingen er de nationalisten gemaskerd en gewapend te lijf.  Het bekwam hen slecht: de nationalisten sloegen stevig terug, een links hoofdkwartier werd door de nationalisten bestormd en ingenomen, en de politie moest uiteindelijk de linkse keetschoppers in bescherming nemen tegen de woedende Polen.    
Uit de eerste gegevens blijkt intussen dat de schade in de miljoenen loopt.  Er werden zowat 150 relschoppers aangehouden, waarvan uiteraard het grootste deel extreem-links is, en bijna 100 afkomstig zijn uit Duitsland.  De Poolse overheid belooft strenge straffen en wellicht zelfs strengere wetgeving om de antifa-schurken voortaan te kunnen beletten over de grens te komen.

In de rapporten van diverse veiligheidsdiensten doorheen Europa wordt Antifa intussen een bijzonder gevaarlijk georganiseerd crimineel netwerk genoemd, gericht op geweld en terreur.  De bende heeft ook een vaste kern in Gent, die door de Belgische overheid getolereerd en soms zelfs via studentenverenigingen gesubsidieerd wordt.  In Vlaanderen heeft het netwerk als spreekbuis vooral de website van het AFF, die dezer dagen letterlijk teksten kopieert die eerder verschenen zijn op RechtsActueel…  Ze doen maar, als extreem-links bij ons inspiratie moet halen wordt wel duidelijk hoe weinig originele ideeën men daar zelf heeft!

UPDATE:   Op de beelden onderaan is te zien hoe een grote groep Antifa-uitschot eerst een groepje mensen te lijf gaat omdat ze een Poolse vlag bij zich hebben.  Meteen daarna wordt één van hen gearresteerd door de Poolse politie op, nu ja, overtuigende wijze.

One comment

  1. In Polen leeft nog een gezond volks-nationalisme(heb ik met eigen ogen kunnen ondervinden) , en multicul, moslim-gedoe en perversiteiten à la gay-parades worden daar met de nek aangekeken en zo hoort het ook. Ook de communistische haarboeren en luizenkwekers van de AFF konden daar blijkbaar op welverdiende klapjes rekenen. Prima !

Comments are closed.