Voor naïviteit moet je in Antwerpen zijn… Vreemdelingen nemen de stad over!

In Antwerpen was het weer een weekeinde vol spektakel en amusement. Vele clichés werden (helaas) bevestigd. Clichés wat het probleem van de multicul en de vreemdelingenpolitiek betreft. Wat heeft een rechtsnationaal Vlaming meer nodig dan een weekeindje Antwerpen om zijn gelijk te halen?

Naïviteit (bijbehorend adjectief naïef, van het Franse naïf, dat kinderlijk, natuurlijk, eenvoudig, ongevaarlijk betekent) is een geesteshouding die gekenmerkt wordt door onbevangenheid, eenvoud, ongekunsteldheid en openhartigheid. Naïviteit is eveneens een synoniem voor ‘Antwerps Stadsbestuur’. Al zou ‘bewust voorliegen en negeren van problemen’ ook wel een omschrijving kunnen zijn voor de ploeg van socialist Patrick Janssens.

Turken versus Koerden: integratie mislukt!

Zaterdagnacht ontplofte de bom in Antwerpen-Noord. Deze explosie werd nochtans enkele weken daarvoor al aangekondigd. De barometer sloeg eerder al uit wanneer een Turkse vzw werd bestookt met molotovcocktails. Maar het stadsbestuur liet betijen. Onder het mom van de politieke correctheid werd de zaak met de fluwelen handschoen aangepakt. Dialoog is nog steeds het toverwoord bij de progressieven in deze stad.

Nu is de zaak dan toch danig uit de hand gelopen en de weinige blanke Antwerpenaren die nog in deze wijk wonen zagen hun straten omgevormd tot een Turks-Koerdische oorlogszone. We kunnen hier pogen uit te leggen waarom de Turkjes en Koerdjes elkaars gezicht willen bewerken met houten tafelpoten, maar dat doet absoluut niet ter zake! Hetgeen zaterdagnacht gebeurde in en om de Van Kerckhovenstraat heeft alles te maken met het mislukken van het vreemdelingenbeleid in deze stad.

Wanneer Turkijke voetbalt is er geen enkel Turk die het nalaat om zijn vlag boven te halen. Wanneer er heibel is in Turkije met de Koerden, dan explodeert de wijk in Antwerpen-Noord eveneens. Dit is het resultaat van jarenlang multicul-beleid waarbij iedere bevolkingsgroep in Antwerpen zijn eigenheid voor de volle 100% mocht behouden. Met integratie heeft dit geen bal te maken! De Antwerpenaar zit er bij en kijkt er naar…

Moslims versus Stad Antwerpen: integratie mislukt!

Ook onze liever moslimvriendjes toonden aan dat integratie voor hen een vies woord is. De gratis slachtlijn mét verdoving die werd ingericht door de Stad trok geen enkele gegadigde. ‘Gratis slachtlijn’ is natuurlijk eufemistisch uitgedrukt aangezien de Antwerpse belastingbetaler voor deze ‘gratis’ slachtlijn (met een prijskaartje van 35.000 euro)  mag opdraaien. Dit komt bovenop de factuur van die andere ‘gratis’ slachtlijn zonder verdoving van 360.000 euro natuurlijk.

De moslims willen niets weten van verdoofde slachtingen. “Dat is niet ‘echt’ genoeg…” Gematigde moslims, Europese moslims, radicale moslims… je mocht ze gisteren allemaal over dezelfde schapenkam scheren. Als je dat als Vlaming zou doen, word je daarvoor veroordeeld. Het resultaat? Gaia boos, het Vlaams Belang boos en verontwaardigde reacties van het stadsbestuur.

Ook hier blijkt dat het multicul-beleid van de Stad niet werkt. Decennia van dialoog met de vreemdelingen in Antwerpen hebben niets uitgehaald. Van multicultuur is absoluut geen sprake overigens, want de verschillende culturen leven zonder toenadering naast elkaar in plaats van met elkaar. En zo hebben wij rechtsnationalen het nooit anders voorspeld. De clichés bevestigen zichzelf en de naïviteit van de progressieven scheert hoge toppen. En eerlijk gezegd, zo hebben we het ergens wel graag!


7 comments

 1. Als het OCMW beide partijen nu uitrust met “defensiematerieel” kunnen ze het dan niet uitvechten op de plage van Sint Anneke en een VIP loge publiek dure tribuneprijzen laten betalen, bijdrage tot de broodnodige reddingsboei van het door de tweede “eenmalige” regularisatie leeglopend OCMW-vat ?

 2. Bewijs nummer 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
  van de totaal ongenuanceerde (pat)stelling “Diversiteit is een verrijking”

 3. dit hebben we allemaal te danken aan het olie verdrag van in 1973/1975 vanaf toen tot nu zijn ze bezig met de totale uitverkoop van de eigenbevolking. om betere olievoorwaarden te krijgen!! inplaats daarvan natuurlijk betere erkenning en beschreming van de nieuwe vorm van nazisme namelijk de islam.
  !!!VLAANDERENVRIJ!!!

 4. Marx en Mohammed, 2 handen op 1 buik. Links vrijt de moslims op omdat die mijlenver verwijderd staan van onze superieure Westerse cultuur. Links wil die cultuur afbreken en zal dus de meest achterlijke gebruiken-zoals rituele bloedbaden-goedpraten onder het mom van “multiculturaliteit”. Links kan slechts gedijen bij gratie van een zielige, achterlijke groep: vroeger waren dat de arbeiders, nu zijn dat de allochtonen.

 5. Turken , Marokkanen en aanverwanten zijn een vreemde bezettingsmacht en zo worden ze door Kalief Erdogan en Koning Mohammed ook beschouwd. Integratie is iets waar WIJ alle moeite voor moeten doen, de allahtonen interesseert het geen kameel. Je zal als Ongelovige maar wonen in zo een ghettowijk zeg. Patrick Janssens woont daar alvast niet.

  1. Mercator, je hebt volledig gelijk! Geen Moslim denkt eraan zich WERKELIJK in onze maatschappij te integreren. Mocht hij dit doen dan verstoot hij immers zichzelf uit de Ummah (wereldmoslimgmeenschap), want een naar onze normen en waarden in onze maatschappij geïntegreerde moslim is geen gelovige meer maar een afvallige. Hij zal alleen de geïntegreerde spelen wanneer dat hem persoonlijk profijt oplevert of wanneer zijn huichelarij kan bijdragen tot de islamisering van Europa zodat ook de overname van de macht en de Staat aan de horizon wekt en doet dromen.

Comments are closed.