Minister Leers van Immigratie en Asiel wil een immigrant het land uitsturen, omdat hij niet voor een verblijfsvergunning in aanmerking komt. Dat zijn de regels namelijk. Wij hebben in Nederland nu eenmaal regels afgesproken met elkaar, zoals bijvoorbeeld ook met snelheid op de wegen of met de aankoop van alcohol na een bepaalde leeftijd. Maar plotsklaps wil de immigratielobby en haar aanhang dat er in dit geval een uitzondering wordt gemaakt.

Het gaat in dit geval om ene Mauro Manuel uit Angola, die per se zou moeten blijven. Want hij is heel goed ingeburgerd, of zoiets, en kan daarom onmogelijk terug. De bekende spelers die kritiekloos de golven immigratie al jarenlang verwelkom, laten zich weer ten volle horen. Er is weer een immigrant gevonden die wel de moeite heeft gedaan om de taal te leren en vooralsnog geen strafblad heeft en dat wordt ten volle uitgemolken door de media, linkse politiek en de multikulti-sector.

Met het naar voren toveren van een dergelijke immigrant, die al enkele dagen op het nieuws verschijnt, heeft men weer een nieuw persoon om de andere negatieve gevallen wat te doen vergeten. Denk bvb aan de immigrant die twee mensen vermoordde in Groningen, of de vele illegalen die de laatste jaren zijn losgelaten op de Nederlandse samenleving. Maar uiteraard interesseert deze elite dat niet zoveel, de immigranten die zich misdragen zijn geen probleem en het uitzetten wordt constant tegenwerkt door advocaten uit de asielindustrie.

Maar het blijkt nu dat er desondanks toch een kamermeerderheid voor uitzetting van deze Angolees is. Goed voorbeeld doet volgen, zou ik zo zeggen. Misschien is er op hetzelfde vliegtuig nog wat plek voor enkele ´wereldburgers´.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Één immigrant moet terug, immigratielobby is boos”

  1. Angola is een vakantieland met volop goed weer, safari’s en lekkere kokosnoten zo aan de bomen. Zo wordt het toch door de reisbureau’s aangeprezen, dus zo slecht zal het voor Maurootje daar niet zijn. Hop, weg ermee! En met alle andere gekleurde “verrijkers” ook aub.

  2. Dura lex, sed lex

    Halt aan dat voortdurend gepamper van ethnische minderheden, halt aan die voortdurende POSITIEVE discriminatie OMDAT ze tot een ethnische minderheid behoren, OVERbescherming is troef bij Links en zeker met een karrevracht stroperige sentimentaliteit in het relevant geval !

  3. Daniel Leopold V

    Dura lex, sed lex.
    En voor de lobby een toemaatje : “Errare humanum est. Perseverare diabolicum”…

Trending

%d bloggers liken dit: