Vermist: Annick Verbauwen

De korte maar krachtige carrière van Annick Verbauwen in ‘t Pallieterke lijkt voorbij te zijn.  De pronte dame, die plots verscheen met tal van grote artikelen, lijkt even plots weer verdwenen te zijn.  Haar plaats werd ingenomen door een nieuwe, onbekende medewerker met de initialen J.S.  Wie zou dat zijn:  Joop Soetemelk?  Of toch Johan Sanctorum? 

Het is dus meerdere lezers van ‘t Pallieterke opgevallen:  Annick Verbauwen is niet meer aanwezig.  Child focus heeft zich er nog niet mee bemoeid en ook de opsporingsberichten op de VRT blijven stil, dus doen wij het maar; als iemand informatie zou hebben over deze onrustwekkende verdwijning, wend u dan tot de dichtstbijzijnde krantenkiosk…

Volgens sommigen was ‘Annick Verbauwen’ eigenlijk een pseudoniem voor Johan Sanctorum, het personeelslid van Vlaams Belang dat werkt voor partijvoorzitter Bruno Valkeniers.  Annick was in haar artikelen opvallend lovend voor Valkeniers en opvallend streng voor Morel&Vanhecke…  Het werd nooit ernstig ontkend, maar aan dat soort giswerk doen wij niet mee natuurlijk.

En dus vinden wij het hoegenaamd geen aanwijzing dat de artikelen van ‘Annick Verbauwen’ in ‘t Pallieterke vervangen zijn door artikelen van ene J.S.  Dat kan iedereen zijn:  Joop Soetemelk?  Jantje Smoutebol?  Joris Slimmerik?  Dat de persoonlijke medewerker van een partijvoorzitter de hoofdartikelen in ‘t Pallieterke zou schrijven is ondenkbaar, gelet op de partijpolitiek neutrale koers van dat blad.  Wij houden ‘t Pallieterke dus in de gaten en brengen u op de hoogte zodra de nieuwe medewerker JS zijn ware identiteit onthuld heeft…

2 comments

  1. haha hoe grappig.

    j ske S. Is behoorlijk neutraal. Als hij een tik gaf aan frank van hecke, kreeg daarna ook filip de winter een koek op zijn bil. Niemad die de pen van Johan dicteerd, daar is hij veel te autonoom en eigenzinnig voor. Haha zeker weten. Van ondervinden gesproken! :-) Hij zwijgt voor niemand. Als bruno valkeniers een teen raakt dan zal johaantje niet nalaten te reageren wees gerust! :-)

    de groetjes ginder
    hilde

  2. Ja, ik mis Annick Verbauwen al een paar weken. Ik keek er zo naar uit om haar artikels te lezen. Een schrijfster die geen blad voor mond heeft maar de waarheid schrijft.
    Hopelijk wordt zij snel gevonden en komt zij rap terug. Of is dat ijdele hoop!

Comments are closed.