Op 30 september publiceerden we hier op RechtsActueel voor het eerst het bericht dat het zoontje van 2 jaar van onze medewerker Bert Deckers door een onthaalmoeder van Chinese origine werd buitengegooid, omdat Bert een rechtse Vlaamsnationalist is. Het bericht werd opgepikt door de nationale media, en kreeg heel wat aandacht in Het Laatste Nieuws op 1 oktober, waar men meldde dat de naam van de charmante onthaalmoeder J. Olyslager is.

De zaak kreeg daarna aandacht in alle kranten, en Bert kwam ook aan bod in het VRT-journaal van gisterenmiddag: HIER is de link. Grappig is de berichtgeving van de linkse haatkrant De Morgen, waar men een minuscuul berichtje bracht op p 9.  Toen een Hobokense onthaalmoeder een stout portretje aan haar muur hing werd dat in De Morgen gebracht op de voorpagina, gevolgd door een groot stuk op pagina 2, gevolgd door een opinieartikel een dag later om de intrekking van haar erkenning te eisen, gevolgd door vervolgartikelen gedurende drie dagen. Selectieve verontwaardiging blijft een basisbeginsel van links…

Vele mensen reageren terecht verontwaardigd, maar veel indruk op de verantwoordelijken maakt dat niet.  Olyslager weigert commentaar, laat staan een verontschuldiging.  De Landelijke Kinderopvang vindt het allemaal zo erg niet, want de vrouw wordt gehandhaafd als onthaalmoeder; een nietszeggende ‘verwittiging’ moet volstaan. En het Centrum voor Gelijkheid van Kansen? Dat contacteerde Bert meteen na de TV-uitzending over zijn klacht om te vragen hoe het nu verder moet.

Reactie van Bert: ‘Ik wil dat het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding nu bewijst dat het niet alleen voor allochtonen werkt, zoals men daar altijd beweert, en dat men dit flagrante geval van discriminatie dus aanpakt exact zoals men destijds het Vlaams Blok heeft aangepakt: met een dagvaarding van deze onthaalmoeder voor de correctionele rechtbank wegens discriminatie. Als het Centrum dat niet doet, dan bewijst dit dat het Centrum er alleen is om Vlamingen te vervolgen.’

Gaat het CGKR nu effectief dit flagrante geval van strafbare discriminatie even hard aanpakken als de vele Vlaamsnationalisten die door het CGKR voor de rechter worden gesleept?  We zijn benieuwd en we houden je op deze website op de hoogte!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: