N-VA wil nog meer asielzoekers: daar komen de ‘milieu- en klimaatvluchtelingen’

Europa en vooral Vlaanderen kreunt onder de toevloed aan nieuwe asielzoekers.  Maar voor links zijn het er nog niet genoeg.  Zij ijveren er al jaren voor dat er ook ‘mileu- en klimaatvluchtelingen’ zouden erkend worden.  Zo wil men bekomen dat Europa nieuwe immigranten moet opnemen op basis van het feit dat het bij hen te koud / te warm, te nat / te droog is. ..

De bedoeling is duidelijk: elke Bedoeïn die zich in Brussel meldt kan dan zeggen dat hij op de vlucht sloeg voor de ‘woestijnvorming’ door de ‘opwarming van de aarde’ , en klaar is kees.  Dit criterium aanvaarden is dus open grenzenbeleid van de ergste soort.

In het Europees parlement kwam onlangs een resolutie ter stemming waarin in de aanloop naar de nieuwste VN-conferentie, Rio+20, gevraagd wordt “een internationale status voor milieu- en klimaatvluchtelingen vast te stellen”.  Zoals gebruikelijk was het weer uitkijken naar het stemgedrag van NVA’ster Frieda Brepoels.  In Vlaanderen beweert de N-VA immers voor een strakker asielbeleid te zijn, maar in Europa zetelt Frieda rustig in de extreem-linkse fractie geleid door de ultralinkse pedofiel Cohn-Bendit.  En ja hoor, het was weer raak: bij de stemming van het gehele rapport, inclusief de passage over klimaatvluchtelingen, stemde Frieda Brepoels namens de N-VA voor.

In Vlaanderen zogezegd tegen teveel asielzoekers, in Europa voor nog meer asielzoekers:  het lijkt erop dat de N-VA tijdens haar kartelperiode met een paar ‘tsjeventruuks’ besmet is.

3 comments

  1. Zou ik bij Mevr. Frieda Brepoels kunnen te weten komen waar ik “geheel verzorgd” asiel zou kunnen vragen ? Ik ben namelijk een sociaal- en kuliuurvluchteling bedreigd met het verlies van kultuur en identiteit door de schuld van het Belgisch migrantenbeleid, dat in strijd is met MIJN mensenechten. Ik kom dus zeker in aanmerking om erkend te worden, alhoewel ik liever AL de voordelen van de illegale immigrant zou willen genieten !

Comments are closed.