Bouw moskee te Lier mag beginnen

De bestendige deputatie van Antwerpen heeft het bezwaar van Olivier Peeters (Vlaams Belang) verworpen. Dit zorgt ervoor dat de Vereniging van Turkse Arbeiders mag beginnen met de bouw van een grote moskee met daaraan gekoppeld cultureel centrum te Lier.

Protest van de buren en het Vlaams Belang hebben dus niets uitgehaald.

4 comments

 1. EEN VELDSLAG IS VERLOREN MAAR GEEN OORLOG. FELIX TIMMERMANS DRAAIT ZICH OM IN ZIJN GRAF DAT ZIJN PALLIETERSTAD WORDT ONTSIERD DOOR EEN MOSKEE. IN DEZE MOSKEE WORDT ENKEL HAAT GEPREDIKT TEGENOVER ONZE WESTERSE MAATSCHAPPIJ.HET ZAL VOOR FLINK WAT OVERLAST ZORGEN EN DE WAARDEN VAN DE WONINGEN ZULLEN DALEN IN DE BUURT EN DE BEWONERS WORDEN WEGGEPEST. ALS MEN LIER BINNEN RIJDT KAN MEN EEN BORD PLAATSEN WELKOM IN LIERISTAN. SAMEN MET HET VLAAMS BELANG MOETEN WIJ DE STRIJD VERDER ZETTEN TEGEN DE VERDERE OPRUKKENDE ISLAMISERING.ER STAAN IN VLAANDEREN AL 350 MOSKEEEN DIE GEFINANCIERD WORDEN MET ONS BELASTINGSGELD!!! OPEN UW OGEN VOOR DAT MEN ZE SLUIT!!!

 2. Alleen ‘n varken op die plaats begraven zal helpen.

  1. Dat is misschien wel zo ja…

   Trouwens, dat Yves hier zegt dat het protest van het Vlaams Belang niets heeft uitgehaald klopt natuurlijk niet. Als dat zo was dan hoefde de Vlaamse beweging in haar geheel nooit meer op straat te komen.

   Het Vlaams Belang heeft hierin als enige de verdienste om het debat mee gevoerd te hebben. Het zelfs geopend te hebben. Ook dat is belangrijk. Culturele macht, naar het woord van Gramsci.

   Het Vlaams Belang moet vooral volhouden. De Islam is een pervers gevolg van de immigratie. Dat maakt immigratie deel 1 van het verhaal. Voor deel twee van het verhaal moeten we beseffen dat die Islam de grootste gemene deler is van de niet Europese migranten. Dat wil zeggen dat het zaaks is om zolang er geen sprake is van remigratie deze politieke religie, anders dan alle anderen, op alle mogelijke manieren tegen te houden.

Comments are closed.