NAVO verdedigt Kosovaren tegenover Serviërs

Dat de NAVO, en andere instrumenten van de Amerikaanse buitenlandse politiek, voor Europa een vijandig beleid voert, is al geweten. Het voorbeeld is onlangs weer gegeven aan de grens tussen Servië en de maffiaprovincie Kosovo. Serviërs hadden een wegbarricade opgeworpen uit protest van de NAVO-verdeling van hun land. De NAVO heeft nu gewapende soldaten ingezet die “schieten om te doden”, aldus de NAVO.

Meerdere Serviërs die weigerden om te vertrekken van de barricade werden beschoten. NAVO beweerde dat zij enkel met rubberkogels schoten, terwijl journalisten konden zien hoe Serviërs in het ziekenhuis werden behandeld met schotwonden. Zij konden dit pas daarna vaststellen aangezien de NAVO eerste alle journalisten had weggejaagd.

Het doel van de NAVO is de grens in handen te krijgen voor de Albanese Speciale Politiemacht uit Kosovo. Deze troepen hebben in de oorlog met Servië Serviërs ontvoerd, hun organen verwijderd en deze op de internationale organenmarkt verkocht. Met deze daad van agressie wordt nogmaals getoond hoe de Amerikaanse buitenlandse politiek is gericht op de verzwakking van Europa. Niet voor niets pleiten Amerikaanse presidenten traditiegetrouw voor de onvoorwaardelijke toetreding van Turkije tot de EU.

Hieronder een reportage van RT over deze agressie:

3 comments

 1. http://www.kypros.org/Occupied_Cyprus/cyprus1974/cultural_destruction.htm

  De link tussen Servië en Cyprus: de quasi volledige vernietiging van historische kerken & kloosters en begraafplaatsen door moslims. Met andere woorden: déchristianisering.
  Vlaamsgezinden die denken dat dit een volks-nationalistisch conflict is dat sympathie verdient, forget it ! Dit heeft niets met ‘nationalisme’ te maken, wel met islamitisch (en Albanees) imperialisme.
  En zoals we weten hebben de amerikanen niet veel nodig om hun belangen te “verdedigen”

 2. Jjus, dat moest ik ook even kwijt.
  Kan Europa niet pleiten voor de Onvoorwaardelijk toetreding van Mexico tot de VS?!?

 3. Wie zich nationalist noemt, moet alvast beseffen dat de VS en een aantal internationale instellingen de afscheiding van Kosovo gesteund hebben bij wijze van straf voor het van nationalisme verdachte Servië.
  De onafhankelijkheid van Kosovo is allerminst een overwinning voor het zelfbeschikkingsrecht der volkeren, maar juist een strafoefening van de nieuwe wereldorde tegen een vermeend bolwerk van nationalisme.
  De brave flaminganten kunnen hier best uit leren dat gelijk hebben absoluut niet helpt om bij degenen die er toe doen ook gelijk te krijgen. De Serviërs zijn van vernedering naar nederlaag gestrompeld omdat zij de dominante opiniemakers tegen zich hadden, en voor de Vlamingen ziet het er niet veel beter uit.

Comments are closed.