Zoals aangekondigd op onze webstek vond vanavond het debat “Islam in Vlaanderen: vriend of vijand?” plaats. Tijdens dit debat, waar later een verslag van volgt, vond een opstootje plaats met leden van Sharia4Belgium die zich in het publiek bevonden. Beveiliging en politie in burger moesten ingrijpen.

Aanhangers van alle betrokken partijen waren aanwezig, maar sommige aanhangers van Sharia4Belgium konden hun manieren niet behouden. Nadat één van de leden vriendelijk werd verzocht de zaal te verlaten na het debat meerdere keren te verstoren, weigerde deze. Politie in burger en een lid van de beveilingsdienst wilde toen deze persoon buitenzetten.

Als reactie hierop greep één van de leden van Sharia4Belgium de persoon van de beveiligingsdienst hard vast, die daarop gepast reageerde. Het resultaat was een over en weer duwen en trekken, waarbij uiteindelijk de keetschoppers verwijderd werden uit de zaal. Morgen meer informatie over het debat op RechtsActueel, maar dit nieuwtje wilden we u toch niet onthouden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Opstootje bij debat Res Publica “Islam in Vlaanderen””

  1. Was zo een debat wel nodig? Onze hoernalisten zouden moeten doen zoals in Engeland om de ogen te openen van ons dom gehouden volk.
    http://video.google.com/videoplay?docid=2515587181120245843&hl=en

  2. Hier is er al een beeldverslag te vinden: http://vlaamsbelang.org/0/8890/

Trending

%d bloggers liken dit: