En de 500 euro voor beste studentengrap 2010-2011 gaat naar…

Op 22 augustus jl. schreven we over de beloofde 500 euro die zou worden uitgeloofd door Bruno Valkeniers voor de beste studentengrap. Lees hier. Ondertussen is de 500 euro uitbetaald aan het KVHV… én aan de NSV. Bij gebrek aan criteria verbonden aan de ‘wedstrijd’ werd deze beslissing genomen. KVHV en NSV mochten gezamenlijk hun prijs gaan afhalen.

Naast de 2×500 euro kregen de respectievelijke studentenverenigingen eveneens een spotprent van de hand van Fré, de huiscartoonist van het Vlaams Belang. Via Rechts Actueel laat het KVHV nog wel weten dat de motivatie om de IJzertoren te bezetten NIET de mogelijk te verdienen 500 euro was van Valkeniers, doch wel de redenen opgesomd in hun persmededeling. Lees hier.

One comment

Comments are closed.