Vlaams parlementslid Lode Vereeck (LDD) heeft met het verjagen van NVA-minister Muyters gisteren uit het Vlaams parlement blijkbaar een nieuwe trend gezet:  in Groot-Britannië slaagde een Brits eurokritisch journalist erin de woordvoerder van de EU te doen vluchten uit de TV-studio. 

Toen de woordvoerder beweerde dat de economische problemen van de euro wel goed kwamen ‘omdat het nu eenmaal een politiek project is’, lachtte de Brit hem vierkant uit en verwees herhaaldelijk naar hem als ‘die idioot in Brussel’.  Dat was teveel voor het tere eurofiele zieltje, en ‘off he went’.  Heerlijke televisie.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Brits journalist jaagt ‘EU-idioot’ uit TV-studio VIDEO”

 1. Wie ontkent dat het Europese beschavingsideaal stoelt op een unie van nationale democratieën, met ook nog eens – mag je hopen – conflicterende politieke opvattingen, vervangt democratie door autoritaire technocratie. En dat is, zo moet gevreesd worden, precies de sprong in het duister die nu in Europa wordt gemaakt. Het panische crisismanagement van de eurozone leidt tot vormen van centralisering en uniformering die elk gezond idee van democratie ondermijnen en een bedreiging zijn voor Europa’s rijke culturele variëteit.

  Het grootste misverstand is dat de Europese Unie, in reactie op de nieuwe globale wereldorde en afgedwongen door de internationale financiële markten, als een hechte en geoliede politieke eenheid zou kunnen opereren. Vooral het bedrijfsleven wil dat de EU als een groot bedrijf geleid wordt, met ‘Merkozy’ als CEO. Dat managementmodel, de eenheidsworst met beroving van identiteit, is ooit door Karel de Grote, Napoleon en Hitler uitgeprobeerd, maar dat is Europa niet zo goed bekomen.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/6484/Rene-Cuperus/article/detail/2858451/2011/08/22/De-euro-is-de-zelfmoordpil-v,an-Europa.dhtml
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/6484/Rene-Cuperus/article/detail/2458500/2011/06/27/Het-Californie-van-Europa.dhtml
  En natuurlijk niet vergeten.
  http://www.youtube.com/watch?v=-5Fq3YSJRhk&feature=player_embedded#!
  http://www.youtube.com/watch?v=ru7pE6Md60c&feature=related

 2. Briers Ghislain

  spijtig dat die ” idioot in brussels ” nu ook zijn wedde niet kwijtraakt
  Als hij tegen een journalist nog niet op kan in de studio
  is hij ofwel idioot , of weet hij dat hij leugens moet herkauwen tot in het absurde

Trending

%d bloggers liken dit: