BNP beantwoordt oorlogsverklaring door BBC (VIDEO)

Net als de rode VRT voert ook in Groot-Brittannië de openbare omroep BBC in opdracht van de traditionele partijen een oorlog tegen het nationalistische alternatief, de British National Party (BNP).  De truuks zijn bekend: de partij niet aan het woord laten als dat politiek relevant is (zoals tijdens en na de rellen in Londen), maar enkel negatief aan bod laten met interne problemen, privé-zaken van individuen of zelfs regelrechte laster en leugen.  Eén van de recente BBC-‘wapenfeiten’ was een aflevering van het debatprogramma ‘Question Time’ waar Nick Griffin met opzet gedropt werd in een zaal vol hysterische anti-BNP’ers… 

De BNP besloot een ploeg van BBC een koekje van eigen deeg te geven.  Een cameraploeg bevindt zich plots in een zaal vol BNP’ers, krijgt enkel een vooraf opgestelde verklaring te horen en wordt vervolgens zelf ondervraagd: hoeveel verdienen jullie?  Wat kosten jullie lasterprogramma’s?  Waarom huren jullie veroordeelde criminelen in om bij de BNP te infiltreren?

Een antwoord op die vragen komt uiteraard niet, de cameraman van de BBC staat er zowaar bij te beven van de schrik.  Ja, nationalisten die van zich afbijten, dat is iets wat dat rood-groene journaille niet gewend is.  Het zou meer, veel meer moeten gebeuren, ook bij ons…

2 comments

  1. Zo hoort het !
    Tijd dat we als nationalisten ophouden met alleen maar brave defensieve acties, zo win je geen oorlog, We moeten opnieuw durven aanvallen.
    Natuurlijk is de kans dat we alsnog winnen miniem, maar beter strijdend ten onder gaan dan ons
    als schapen naar de slachtbank laten leiden !

Comments are closed.