Allochtonen gezocht na rellen Hofstade (VIDEO)

Het gerecht heeft dan toch eindelijk foto’s en videobeelden vrijgegeven van de allochtone relschoppers die in de paasvakantie de aanval openden op onze politiemensen, en er diversen zwaar verwondden.  De aanval kadert in de jaarlijks weerkerende allochtone geweldgolf die zich uitstrekt over alle recreatieparken, zwembaden, parken en pleinen in Vlaanderen en loopt van zowat de eerste zonnestralen in de lente tot aan de zomerse uittocht richting Marokko en Turkije.

We gaan erop vooruit, want het duurde nog maar 5 maanden (!) vooraleer de beelden werden vrijgegeven.  In ophefmakende moorden in Antwerpen enkele jaren geleden werden de robottekeningen pas vrijgegeven jaren na de feiten – waardoor de vogel al lang gevlogen was, natuurlijk…

Een mens vraagt zich af waarom de politie na zo’n rellen het park niet gewoon afsluit, en al het crapuul dat met de bus gekomen is (en toch niet weg kan) eerst fouilleert, identificeert en fotografeert om zo achteraf makkelijk de daders te identificeren.  Nu heeft men dus gewonden, heeft men daders, maar laat men die lachend wegwandelen om dan achteraf het publiek te vragen wie zij zijn.  Beetje dom, niet?

Maar goed, bekijk intussen de multiculturele vrienden van SP.a, Groen, CD&V, VLD en N-VA in volle actie op:  http://vtm.be/nieuws/belga/74159-relschoppers-hofstade-op-video