Cohn-Bendit, fractieleider Groen! en N-VA: ‘ Sexualiteit 5-jarigen is fantastisch’

In een eerder artikel lieten we al weten hoe de Franse fractieleider van de extreem-linkse groene fractie in het Europees parlement, Daniël Cohn-Bendit, van een herdenkingsmoment voor de slachtoffers van de gek Breivik misbruik maakte om Jean-Marie Le Pen aan te vallen. Die sloeg vernietigend terug door Cohn-Bendit in alle openbaarheid te betitelen als ‘pedofiel’.

Een normaal mens zou tegen zo’n beschuldiging boos reageren, maar Cohn-Bendit weet wel waarom hij zwijgt. Hij heeft zijn pedofiele voorkeuren en praktijken ooit openlijk op TV toegegeven. Een Nederlandse vertaling van die beelden is nu ook op Youtube verschenen, zie hieronder. Goed om weten: Cohn-Bendit is ook de fractievoorzitter van Bart Staes (Groen!) en Frieda Brepoels (N-VA). Beide Vlaamse europese parlementsleden hebben er blijkbaar geen probleem mee, dat namens hen het woord gevoerd wordt door een pedofiel…