Meer dan 1500 aanwezigen, 3500 betalende leden (waaronder uw trotse dienaar), meer dan 50 lokalen, 8 regionale verkozenen en afdelingen van Bolzano tot Palermo. Sinds Casa Pound Italia 3 jaar geleden werd opgericht is de beweging in volle bloei en dit jaar zal dat niet anders zijn.

Van 15 tot en met 18 september verzamelden de militanten zich in AREA19, op een boogscheut van het Olympisch stadion te Rome. Gedurende 4 dagen konden de aanwezigen genieten van debatten, muziekconcerten, een zwembad met bijhorende cocktailbar en nog veel meer. De stralende zon maakte het plaatje compleet en zorgde ervoor dat alle neuzen in dezelfde richting staan om de beweging nog sterker te verankeren in de Italiaanse samenleving. Avanti Casa Pound Italia!

Gelooft u me vrij beste lezer, Rome is de hoofdstad van de non-conforme beweging in Europa. Casa Pound is erin geslaagd om zich op te werpen als hét sociale en culturele alternatief voor de huidige ‘moderne wereld’. Hoofdzakelijk door hun bibliotheken en hun internetpropaganda, zoals het zeer gekende en vaak geciteerde ‘Zentropa’. Politieke genieën zoals Gabriele Adinolfi (meermaals aangehaald door het N-SA en recent nog te gast bij het KVHV) geven de beweging vorm en hebben hun sporen reeds verdiend in vroegere tijden. Zij zijn perfect geplaatst om het jonge geweld van Blocco Studentesco (nota bene de  grootste jongerenbeweging van Rome) op te leiden en te vormen. Ook voor hen zal dit een zeer belangrijk jaar zijn aangezien er wederom studentenverkiezingen aankomen en men wil inbreken in de ‘rode’ universiteiten in Rome en in gans Italië.

Essentieel om nog te vermelden is het feit dat Casa Pound sinds dit jaar internationaal gaat met haar project ‘solidarité-identités’. Op regelmatige basis zamelen de militanten geld in voor het Karenvolk in Birma, de Serviërs in Kosovo… en sinds kort ook voor de Afrikaners en de Boeren in Suid-Afrika.

Wie meer interesse heeft kan zich wenden tot de Dietse tak van dit project, namelijk Solidariteit-Identiteit. U kan dit doen via het e-postadres: info(at)sol-ide(punt)org.

W CASA POVND ITALIA!
DIREZIONE RIVOLUZIONE!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Richting Revolutie: de 4 dagen van Casa Pound Italia”

  1. Toon Masscho, Berendrecht.

    Wat die italianen te zoeken hebben in Bozen en gans Zuid-Tirol blijf ik mij afvragen, als volksnationalist gaat mijn voorkeur uit naar de Zuid-tirolers.

  2. Interessante ontwikkeling. Hopelijk blijft ReAct ons hierover informeren.

    Groet.

Trending

%d