Tijdens de betoging vandaag in Linkebeek zal Rechts Actueel een aantal affiches uitdelen met de boodschap ‘cyaankali voor het FDF’. Op deze manier wil Rechts Actueel een bescheiden, doch radicale bijdrage leveren aan deze betoging. In onderstaande tekst kan je de verklaring lezen die op de achterzijde van de affiche werd aangebracht. De affiche is te downloaden via de link onderaan het artikel.

Met de boodschap ‘Cyaankali voor het FDF’ wil Rechts Actueel haar wens kracht bijzetten om partijen – zoals het FDF er één van is – die aan een expansiepolitiek doen ten nadele van Vlaanderen en de Brusselse Rand, of die aan expansiepolitiek doen tout-court, te zien verdwijnen. Zoals je aan laatstgebruikte uitdrukking ziet verafschuwt Rechts Actueel de taal van Molière allerminst. Wel in tegendeel.

Wat ons echter wel stoort is de arrogantie van veel Waalse en Franstalige politici die menen van Brussel en de zes randgemeenten een zeer dure pasmunt te moeten maken voor de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde en andere logische en redelijke eisen van de Vlamingen. Zoals u kan merken is er geen enkele Waalse partij, gezeten aan de ‘onderhandelingstafel’ die afstand doet van de uitspraken van het FDF. Daarmee bewijst men datgene wat we allang weten: Franstalig België wil helemaal geen oplossing voor de communautaire problemen. Franstalig België wil enkel de absolute macht naar zich toetrekken en de Vlamingen mogen hiervoor betalen. Véél betalen!

De slogan ‘Cyaankali voor het FDF’ is een veelgebruikte roepzin bij betogingen van de Vlaamse Beweging die in de omgeving van Brussel plaatsvinden. Ze dient allerminst begrepen te worden als een oproep tot het uitmoorden van eenieder die een lidkaart van deze Francofiele partij op zak heeft. Wél willen we hiermee zeggen dat we het FDF als partij liever zien verdwijnen uit de Brusselse en nationale politiek. Deze partij zou overigens zonder de collaboratie van de liberale MR nooit enige kans op overleven hebben, dus van een ‘democratisch verkozen partij’ is absoluut geen sprake. Wél van een arrogante, Fransdolle en uitermate fascistisch ingestelde partij met imperialistische neigingen. Napoleon zou verbleken bij de expansiedrang van Oliviér Maingain.

Voel u vrij om deze affiche zo hoog mogelijk boven het hoofd te houden tijdens het scanderen van allerhande slogans. Bezoek ook zeker Rechts Actueel vandaag en morgen voor de verschillende verslagen van deze betoging!

Download door hier te klikken de affiche in A3 formaat.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: