Griekenland quasi failliet: socialistische regering verbrast toch 16 miljoen euro voor bouw moskee!

Griekenland verkeert al enige tijd in nauwe schoentjes op financieel gebied. Langs alle kanten krijgt dit oude Europese land geld toegeschoven om te kunnen overleven. Het gaat hier over miljarden wel te verstaan. In oktober zullen de EU en het IMF beslissen of er nog 8 miljard naar Griekenland kan versast worden. En wat doet Griekenland met dat geld vraagt men zich dan af. Wel, één van de antwoorden op deze vraag stemt ons tot nadenken over verdere steun voor de Grieken.

Op 7 september keurde het Griekse parlement met een overweldigende meerderheid van 198 van de 300 stemmen een voorstel goed waarmee er 16 miljoen (!) van het ‘reddingsgeld’ naar de bouw van een … moskee gaat. Inderdaad, u leest het goed! De Grieken moeten besparen, massa’s belastingen betalen, ze zijn massaal werkloos, de levensstandaard ligt beneden alle peil en de Griekse regering beslist om te investeren in een moskee in  de hoofdstad Athene.

Zes maanden na de bouw van de moskee in Athene zal er op 3 km van Athene in Votanikos nog een andere megamoskee gebouwd worden. Ook deze moskee zal betaald worden met belastinggeld. Het voorstel kreeg eveneens 198 van de 300 stemmen.

Het aantal moslims is in Griekenland op enkele jaren tijd zeer snel gestegen door het grote aantal (illegale) vluchtelingen uit Irak, Afghanistan, Turkije, Noord-Afrika en Pakistan. De socialistische Griekse regering zwichtte onder druk van deze grote islamitische gemeenschap. In augustus 2011 zette deze regering nog de poorten open van het Olympia-Stadion in Athene voor een massagebed.

Wat we hier zien is het typische gedrag van een socialistisch bewind: de staat laat haar eigen bevolking stikken en als het ware verhongeren (de staat is quasi failliet), maar de vreemde gasten krijgen de centen die het Griekse volk toebehoren. We zijn benieuwd of de autochtone Grieken even laks gaan reageren op dit nieuws als de West-Europeanen dat doen. En dan rest de vraag: hoe lang nog eer dit soort volksverraad op grote schaal ons land bereikt?!?

5 comments

 1. Ik denk dat het tijd is om ook onze revolutie te doen inplaats van onze stomme ruzies Vlamingen-Walen. De regeringen zijn altijd bereid om de vreemdelingen te helpen en intussen is de invasie begonnen. We zijn onderworpen aan het kapitalisme en aan de beslissingen van Europa. Dit alles zal leiden tot een verarming van de bevolking en een migrant heeft meer voordelen dan een Belg, dat is een feit

 2. LIEVER ONDERWERPING DAN OORLOG.

  Waarom wist ik dit al meer dan een maand en waarom weten de media dat niet?
  Er is nog info die ik doorkreeg.Enkel en alleen via een Nederlandse christelijke blogger met een website om u tegen te zeggen. Allemaal vertalingen uit Israëlische, Amerikaanse en andere kranten en nieuwsberichten. Dat van de Turkse dreiging enzovoort.
  Wat is er NOG gaande dat niet wordt gezegd? Dit is al erg, heel erg en er gebeuren nog ergere dingen.

  Gaan de media zwijgen tot bij wijze van spreken een Arabisch leger Brussel bezet? Omwille van hun wereldvrede-droom?
  Wel,,,ik ga maandag betogen voor een ongedeeld Jeruzalem!!!.
  Ze kunnen hun vrede op hun gat schrijven! Weg met dit soort valse vrede.Ik wil geen vrede meer. ….

  Liever oorlog dan onderwerping.!

  Er is dus geen oorlog omdat er NIET wordt verdedigd. DAT is dus de nieuwe definitie van onze Europese wereldorde? Niet verdedigen is VREDE! Hoe absurd! Onze oudstrijders waren dus oorlogzoekers, want zij hebben het land verdedigd met wapens??

  Dus zij waren niet vredevol, want ze hebben zich niet aan de Duitsers onderworpen!???

  Is de nieuwe Europese vrede dan inderdaad onderwerping?
  Inderdaad ja, dat is ook de vrede van de VN ! Dit is nergens in de wereldgeschiedenis voorgekomen, dat je je niet verdedigd uit vrede..

  Haha en Allah lacht luid!!

  Wel, ik weiger voortaan nog het einde van de tweede wereldoorlog te herdenken, uit protest tegen deze krankzinnige lafheid. Dit is met geen REDE te verklaren of te vergoelijken.
  Dit wordt onze ondergang.Het enigste land ter wereld dat zich WEL verdedigd tegen de Islamieten wordt als oorlogszuchtig gezien en door de naties onderdruk gezet zich OOK te onderwerpen aan het zelfde beest, het Allah-beest.

  De EU is een goede moslim!!!Bravo ze buigen voor Allah!

  Nee, sorry, maar dit noem ik het gedrag van een Hoer.
  En deze hoer wil ‘het beest’ berijden en bedwingen!
  Waar heb ik deze tekst nog gelezen en gehoord?
  Oh ja en hoe loopt het af met die prostituee die het beest wil bedwingen?

  Van de moment dat ze vrede sluit en een verbond, zal ze(en wij) verslonden worden door dat beest(je.)

Comments are closed.