Stuur uw protest naar Wouter Beke! (standaardbrief)

Zoals we eerder schreven heeft CD&V Vlaanderen verkocht, ondanks hun vijf minuten politieke moed. In dit digitale tijdperk zou het schandalig zijn hen daar niet op te wijzen. Hieronder vindt u dan ook een e-post die u kan sturen om te protesteren bij Wouter Beke.

sturen naar info@wouterbeke.be en info@cdenv.be

Geachte heer Beke,

Ik stuur u dit bericht naar aanleiding van het “resultaat” dat mede dankzij CD&V bereikt is aan de onderhandelingstafel. U hebt bereikt dat de Vlaamse voogdij over burgemeesters, die bewust de wet negeren, is uitgehold. U hebt bereikt dat de Brusselse olievlek weer een realiteit is. U hebt de Vlaamse rand electoraal vastgeklonken aan Brussel en de metropolitane gemeenschap is enkel een eerste aanzet naar de annexatie van de faciliteitengemeenten.

Hier is niet zozeer sprake van verraad, maar van pure lafheid. U mag erop rekenen dat bij de volgende verkiezingen ik zal stemmen op één van de twee Vlaams-nationalistische partijen en iedereen in mijn omgeving, én iedereen die ik aanspreek over politieke actualiteit, zal aanzetten om zeker niet op uw partij te stemmen. Yves Leterme en Inge Vervotte hebben het ook al door, als ratten verlaten zij nu uw zinkende schip.

Met Vlaamse groeten,

2 comments

  1. t’is allemaal schandalig heb geen vertrouwen meer in het land nog in de mensen 98 procent van de belgische bevolking is te laf om voor hun mening uit te komen.of om er iets aan te doen
    t’zijn altijd de ministers die het zeggen wat wij moeten doen ,maar ze vragen nooit wat we willen of we die extra belasting die er zal vallen kunnen ik zeg kunnen betalen niet elke belg zit goed bij kas,en ook waarom 30 a’ 35 mil naar griekenland door geven en dan terug vragen viaeigen bevolking door allergaande taksen en belastingen……………

    mvg vanwege een ontevreden belg ???

Comments are closed.