Le Pen botst met pedofiel Cohn-Bendit

Stevig spektakel in het Europees parlement gisteren.  Daniël Cohn-Bendit, fractievoorzitter van de extreem-linkse Groene fractie met Bart Staes (Groen) en Frieda Brepoels (N-VA), misbruikte een herdenkingsmoment voor de slachtoffers van de gek Breivik in Noorwegen voor een aanval op Jean-Marie Le Pen.  Die sloeg snoeihard terug en confronteerde Cohn-Bendit met zijn sexuale geaardheid, die van pedofiel; Cohn-Bendit heeft dat bekend zowel in een boek als in een TV-uitzending.  Bovendien herinnerde hij eraan dat Cohn-Bendit door het Europees parlement werd afgeschermd van vervolging nadat gebleken was dat hij onderdak had verleend aan een gezocht terrorist van de extreem-linkse Rote Armee Fraction (RAF), die vele doden maakte.  Dat is wat men noemt game, set en match.

De bekentenissen van Cohn-Bendit over zijn pedofilie (in het Frans) zijn hier te zien:  http://youtu.be/sSNuj6e5VAc

2 comments

Comments are closed.