Toen de stad Antwerpen religieuze symbolen, in de eerste plaats werd dan de hoofddoek geviseerd, verbood, was er een ganse commotie. Met de verkiezingen van 2012 in zicht grijpt iedereen de kans om zich te profileren. Allochtone politici vragen nu een nieuw debat over het al dan niet toelaten van de hoofddoek aan de loketten van de stad Antwerpen.

De Open Society Foundation, een links-liberale organisatie ter promotie van een “levendige democratie”, stelde dat dit verbod mensen stigmatiseert en ongelukkig maakt. Meyrem Almaci (Groen!) beaamt dat, net zoals Youssef Slassi (SP.a), ex-senatrice Fauzaya Talhaoui (SP.a) en Ergün Top (CD&V). Dat de moslims in Antwerpen de gelukkigste zijn van alle moslims in Europa wordt er dan maar even bij vergeten.

Het wordt nog een spannende aanloop naar de verkiezingen van 2012.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Debat over hoofddoek aan loket begint weer”

  1. Zielig antwoord “dit is ons land”. Ik vind persoonlijk dat iedereen zijn identiteit moet behouden ongeacht geslacht, religie, cultuur, …. .

  2. Reconquistador de Amberes

    Dit is ONS land, een Vlaams Vlaanderen in een Europees Europa en dus geen kolonie van Saoudie-Arabie met Mekkanatwerpen als metropool van het kalifaat .

Trending

%d