Shariah4Belgium opent islamistische rechtbank, SP.a enthousiast.

In de Sommestraat in Borgerhout heeft Shariah4Belgium een rechtbank geopend die zal bemiddelen en recht spreken volgens de islamitische wetgeving. Dit “Centrum voor Islamitische Diensten” is op deze manier een zoveelste provocatie van deze groep islamisten. Een provocatie die nogmaals onbeantwoord blijft.

SP.a, net zoals OpenVLD gevuld met rabiate papenvreters en kerkhaters, is enthousiast. Deze rechtbank spreekt recht volgens shariah, zal certificaten uitreiken, etc… Monica De Coninck zegt dat straffen uitspreken niet mag, maar dat dit soort bemiddelingsinitiatieven positief is. Bemiddeling is dan weer positief, als het maar niet door fundamentalisten gebeurt. Shariah4Belgium wordt door haar diensten echter wel “in de gaten gehouden”. Wij stellen ons ernstige vragen wat dit inhoudt en vermoeden dat ze af en toe de webstek van de organisatie lezen.

Wanneer morgen traditionalistische katholieken een vereniging oprichten die echtscheiding bespreken via de Bijbel, dan zouden mensen als Dirk Verhofstadt schuimbekkend ten strijde trekken. Nu blijft het echter oorverdovend stil. Hallo atheïsten, Verlichte geesten en humanisten in de politiek, is dit dan wel oké?

3 comments

  1. Weet die Mevr. Monica De Coninck wel goed wat een shari’arechtbank voor de moslima’s hier zal betekenen? Wat kent ze werkelijk van de shariah en zijn principe van systematische RECHTELOOSHEID van de vrouwen. Ook als hij niet door fundamentalisten (en iedere gelovige moslim is een fundamentalist, net zoals iedere gelovige christen en overtuigde atheist dat is) dan nog is de shariah een MANNENRECHT dat letterlijk de vrouwen min-acht. En wat zou ze er van denken mocht ik samen met enkele gelijkgestemden een wijkrechtbank oprichten die volgens het hottentottenrecht in geschillen zal gaan bemiddelen?

Comments are closed.