“Toegang verboden voor meer dan drie Marokkanen”

Stel u eens voor dat u langs een café wandelt met daarbij het bordje “Toegang verboden voor meer dan drie Marokkanen”. Navraag bij de cafébaas leert vervolgens dat dat zo is omdat “meer dan drie Marokkanen ruzie maken met elkaar en is te vermijden. Maar ze begrijpen het hoor”. U zou toch op z’n minst denken: “Die man  gaat nog eens een proces aangesmeerd krijgen”.

Nochtans verkondigt een ondertussen beruchte Turkse cafébaas het in het Nieuwsblad vandaag. Kaya “moersleutel op uw gezicht” Cetin, berucht van zijn afranselen van Ergün Top onlangs, verkondigt dat hij in zijn café geen drugsdealers binnenlaat, maar wel klanten heeft van alle nationaliteiten. Buiten Marokkanen, die moeten immers niet met meer dan drie in zijn zaak zitten of het is ruzie. Zijn letterlijke woorden: “In mijn café komen Bulgaarse Turken, Marokkanen en Belgen. Al laat ik nooit meer dan drie Marokkanen toe, anders is het ambras. Ze begrijpen dat. Ik heb met niemand problemen.”

Waar blijft het Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding nu? Een autochtone caébaas zou zo eens iets moeten verkondigen…

3 comments

  1. Wij couilloneren, pesten en judassen alleen autochtonen in functie van onze rode partijkaarten, waarmee wij met onze Turkse vrienden eens gaan kaarten.

  2. “Also, with the issue of immigration, it’s very difficult because, although I don’t have anything against people from other countries, the higher the influx into England the more the British identity disappears.”

    “So the price is enormous. If you travel to Germany, it’s still absolutely Germany. If you travel to Sweden, it still has a Swedish identity. But travel to England and you have no idea where you are.”

    Dixit Morrissey.

Comments are closed.