“Compleet nutteloze discussies” Inderdaad!

We weten het hier bij RechtsActueel, veel schrijven we niet over de regeringsvorming. Dat is ook normaal. In tegenstelling tot de politici gaan wij er al véél langer van uit dat België niet werkt, dat Vlaanderen onafhankelijk moet worden en het geleidelijk moet aangroeien bij Nederland. Laat onderstaand beeld dan ook gans de huidige onderhandelingen samenvatten.

We zijn compleet nutteloze discussies aan het voeren. CD&V zal nooit zover gaan“, vervolgens nog een verwijzing naar een peiling waar de N-VA op 39% zou afklokken. Waalse vrienden, laat ons scheiden. Het Belgische separatisme is reeds te ver gegaan. Tijd dat toch op z’n minst Vlaanderen de verdeeldheid in de Lage Landen terugdraait en kiest voor Nederland.

2 comments

  1. Dergelijke bezigheidstherapie kan efficient blijken voor mensen die lijden aan obessioneel eeuwig in een doolopend straatje sur place fietsen bij vastgebetonneerde “fixatie in de Zonderhandelende fase”

  2. Wanneer zal er ooit een eens een politicus-staatsman zijn die vijf microseconden de moed heeft om aan Z. M. te gaan mededelen dat zijn land structureel onbestuurbaar is geworden, en dat de enig mogelijke oplossing de creatie van 2 à 3 WERKELIJK SOEVEREINE eenheden is. Dit betekent (mini-)staatjes die volledig geresponsabiliseerd zijn (in goed Nederlands: autonoom hun plan trekken) zonder dat daarom België als staatsrechterlijk “individu” dient te verdwijnen. En als “Europa” bezwaren heeft? De pot op met die mensen die door niemand op democratische wijze zijn aangesteld. Wat zouden zie doen ? Brussel, Luik, Antwerpen bombarderen ?

Comments are closed.