RechtsActueel krijgt gelijk: islamisten maken, met westerse steun, plannen om sharia in te voeren

Op RechtsActueel hebben we het er reeds meerdere keren over gehad. Internetverkeer lijkt ons steeds meer gelijk te geven: de rebellen in Libië bestaan voor een groot deel uit islamisten. De islamisten in de rebellenbeweging zouden nu van plan zijn om na de volledige val van Khadaffi met geweld een islamistische staat te stichten in Libië.

Op islamitische internetfora worden meer en meer discussies gevonden over hoe de Libische rebellen een islamistische staat kunnen invoeren in Libië. Discussies vaak vervoegd door Libische rebellen. Wat de zaak nogmaals opmerkelijker maakt. Wij rapporteerden immers ook in het verleden over het gebrek aan technologie dat desondanks niet de rebellen en de Libische “burgers” tegenhield om hun mening overal op internet te kunnen verkondigen. Spilfiguur in het gebeuren zou Abdel-Hakim zijn, nu militair commandant van Tripoli, een figuur waar wij reeds voor waarschuwden op 17 augustus 2011: “Zo is er Abdel-Hakim, één van de Libische leiders van de opstandelingen, die in een vraaggesprek met de Italiaanse krant Il Sole 24 Ore toegeeft dat hij destijds 25 mensen heeft gerekruteerd voor Al-Qaida in Oost-Libië om tegen de Westerse troepen in Irak te vechten“. Islamisten zagen de val van Tripoli als een mogelijkheid om het begin te maken van de installatie van een sharia-staat.

Toen Tripoli aangevallen werd, met steun van eenheden van het Franse Vreemdelingenlegioen, werd de jihadi Abdel-Hakim zoals hierboven vermeld militair commandant. Het Franse Vreemdelingenlegioen kon u zien op beelden van CNN tijdens gevechten in  Tripoli. Hierbij kon u duidelijk troepen zien, met uniformen die radicaal verschilden van de rebellen, die hun kalashnikov hadden ingeruild voor het bekende Franse Famas-aanvalsgeweer. Het volgende doel van de islamistische rebellen zou een aanval zijn op de Libische overgangsregering, waar zij veel minder in verantwoord zijn, waarna zij de sharia zouden invoeren.

Ondertussen zouden al zeker zo’n 1.000 jihadi’s meevechten in Libië, het echte aantal ligt waarschijnlijk veel hoger. Het Westen mag zichzelf op de borst kloppen: tot nu toe hebben ze de grootste tegenstander van islamisten in Noord-Afrika verdreven en hebben ze radikale islamisten meer macht gegeven dan die durfden dromen. Tussen de gelederen van Khadaffi vond men vrouwen die meevochten als soldaten, bij de rebellen niet. Ondanks decennia aan intensieve emancipatiecampagnes van Khadaffi over gans Libië en het bewapenen van vrouwelijke militaire eenheden is in hun rangen geen enkele vrouw in beeld gekomen tot nu toe. En als u denkt dat het enkel in Libië zal blijven: in Algerije vinden de islamisten het ook een leuke oorlog.

One comment

  1. Het zelfde gebeurd ook in Syrié! De groep van de Syrische president is een minderheid van is het ‘wallahieten” of zo. En de meerderheid is soenietisch en sjiitisch en noemt deze minderheid ‘kettters’, omdat ze pasen en kerstmis vieren.Er komt een verschrikkelijke vervolging tegen christenen als het Syrische regime is verdwenen. Nochthans hebben ze al goede dingen dingen gedaan voor het land, maar dat verzwijgt de media. Ik zie één grote Islamitische superstaat opduiken waar de hele Islamitische wereld zich supersterk zal wanen.En ze zullen allen tegelijk tegen Israel gaan als één beest! Ik moet denken aan de profetien in het boek openbaring en de bevestigende teksten van de profeten uit het oude testament. Die wijzen allemaal in een richting en dat is de deze. Wat dit voor ons zal inhouden dat is een andere vraag! De hoer die het beest berijdt? diegene die het Islamitische beest in toom wil houden op de weg naar Armageddon?Het worden spannende tijden!

Comments are closed.