Linkse extremist Chris Dusauchoit (VRT) leurt met Volvo’s

Kent u Chris Dusauchoit? Wellicht wel, want de openbare omroep VRT laat hem opdraven in zowat alle programma’s waar van ver of nabij een beest inkomt.  Maar wij kennen hem vooral omdat hij meteen na de walgelijke moord op populair rechts politicus Pim Fortuyn live in de ether van diezelfde VRT liet weten dat hij die moord toejuichte, en zelfs hoopte dat er nog meer politieke moorden op rechtse mensen zouden volgen: ‘One down, twenty to go’, zo klonk het toen…

De VRT werd voor die uitspraken veroordeeld en het staat dus vast dat de man een linkse extremist is.  Maar wie nu dacht dat de VRT Dusauchoit daarna wat zou uitrangeren is uiteraard volkomen mis.  Sindsdien is Dusauchoit integendeel de held van de rode VRT en wordt hij steeds meer gepromoot.  In De Zondag omschrijft de ook al knalrode Bart Peeters hemzelf, Peter Van De Veire en Chris Dusauchoit als ‘de nieuwe mannen van de zaterdagavond’.  Leuk, zo’n avondje SP.a op onze kosten…  Want Chris Dusauchoit is uiteraard ook nog de partner van SP.a-politicus Maya Detiège.

Dusauchoit wordt voor zijn activiteiten bij de VRT ongetwijfeld vorstelijk betaald, maar dat is blijkbaar niet genoeg: hij duikt nu ook op in commercials van automerk Volvo.  De bekendheid die hijzelf en zijn stem dus verworven hebben dankzij ons belastinggeld bij de VRT, wordt tegelijkertijd ook nog eens verzilverd met commerciële activiteiten.  En zo blijkt Chris Dusauchoit toch weer een échte linkse lul te zijn: links lullen, maar rechts zakken vullen!

Wat intussen een bedrijf als Volvo bezielt om met deze linkse extremist in zee te gaan mag Joost weten.  Lezers van Rechtsactueel die beleefd hun ongenoegen willen uiten via een verdeler van Volvo, bv. info@acg.be of Directie@soetecars.be, kunnen dat uiteraard steeds doen in deze zin:

‘ Geachten, aangezien uw bedrijf reclame maakt met Chris Dusauchoit die de moord op Pim Fortuyn toejuichte en hoopte dat meer politieke moorden zouden volgen, heb ik besloten de aankoop van een Volvo zelfs nooit meer te overwegen.  Gelieve dit bericht over te maken aan uw commerciële diensten en directie.  Hoogachtend, ‘