CERN bewijst: opwarming aarde is natuurlijk fenomeen

Het CERN, het internationale Europese toponderzoekscentrum dat o.a. de gigantische deeltjesversneller heeft gebouwd, heeft de resultaten bekend gemaakt van het experiment CLOUD.  Die zijn dodelijk voor de theorie dat CO2-uitstoot verantwoordelijk zou zijn voor de opwarming van de aarde.  In een unieke steriele stalen kamer slaagden zij erin te bewijzen dat het de zonnestraling is die bepaalt, zonder enige CO2-invloed, of er al dan niet wolken ontstaan en zo of de temperatuur op aarde al dan niet stijgt.

Die theorie (opwarming aarde gevolg van zonnestraling) was al in 1996 geformuleerd door Deense wetenschappers, maar die werden meteen het slachtoffer van een lastercampagne door de CO2-maffia; zij werden belachelijk gemaakt en beroofd van overheidsfinanciering.  Vervolgens wilde het CERN het experiment uitvoeren, maar dat werd 10 jaar politiek vertraagd.  En ook nu de resultaten zwart op wit bekend zijn, haastte de directeur-generaal van het CERN zich om te zeggen ‘dat het CERN zich niet waagt aan het interpreteren van de resultaten’.  Dat leverde hem meteen terechte verwijten op van andere wetenschappers dat hij de evidente politiek-incorrecte conclusie niet durft trekken: dat opwarming van de atmosfeer door CO2 een fabeltje is, of minstens compleet onbelangrijk in verhouding tot de invloed van de zonne-activiteit…

Eerder legde de Tsjechische president Vaclav Claus al uit waarom wereldwijd linkse politici de theorie van de CO2-opwarming omarmd hebben:  wat is er aantrekkelijker voor linkse politici dan het verzinsel dat er een dreigende door mensen veroorzaakte catastrofe in de verre toekomst op ons afkomt, die vervolgens de staat de kans geeft te bepalen hoe wij ons voeden, ons kleden, ons verplaatsen, ons gedragen?  ‘Met de aarde gaat het goed, met de vrijheid veel minder’, was de laconieke conclusie van Claus.  Hij krijgt gelijk nu het ook wetenschappelijk vaststaat:  ‘Global warming?  It’s the sun, stupid.’

http://sevenxseven.wordpress.com/2009/12/14/its-the-sun-stupid/

http://www.bnp.org.uk/news/national/inconvenient-truth-sun-causes-%E2%80%98global-warming%E2%80%99