Islamiet vs.lesbo: Troetelgroep 1 viseert troetelgroep 2 in Brussel

Dat er elke dag Vlamingen en andere blanken in Brussel in elkaar worden geramd door zwarten en Noord-Afrikanen, dat is volgens de media in dit land het gevolg van kansarmoede en moet niet ‘overdreven’ worden.  Wél aandacht is er wanneer een troetelgroep van het regime geviseerd wordt: die van de homo’s en de lesbiennes.  Nadat net voor de zomer een homo al bijna gewurgd werd, en vervolgens in de pitabar (!) waar hij hulp zocht verder in elkaar werd geslagen, doet nu een stel lesbiennes haar verhaal op de VRT:

http://internetradio.vrt.be/radiospeler/v2_prod/wmp.html?qsbrand=11&qsODfile=/media/audio/r1pepihomobashing300811

De VRT durft niet vragen naar hoe de aanvaller eruit zag, maar De Standaard vandaag durft toch te schrijven wat iedereen al wist: het is een Noord-Afrikaan.  En zo komt de Linksmensch in een lastig parket: als troetelgroep 1, de allochtonen, de aanval opent op troetelgroep 2, de holebi’s, hoe moet men daar dan op reageren?  Het antwoord van de holebi-woordvoerster is veelzeggend: men komt niet verder dan wat geleuter over ‘sensibilisering bij de politie’, alsof daar het probleem zou zitten…

Wij zouden een folder voorstellen waarin wordt uitgelegd aan de islamieten dat door hun verkrampte omgang met vrouwen homosexualiteit doorheen de hele geschiedenis in islamitische landen veel drukker, massaler en intensiever is beoefend dan in het westen, en dat onze troepen vanuit Afghanistan melden dat zowat elke Afghaanse moslim-krijgsheer wat persoonlijke homovriendjes heeft.  Maar ja, dat zal wel weer ‘islamofoob’ zijn zeker?

One comment

  1. Het lijkt mij toe dat het probleem niet bij de holebi’s ligt maar bij het “gastvrije” België zelf, een staat gespecialiseerd in de invoer van achterlijke, religieuse fanaten. Dus opgelet, beste schermers met de rechten van de mens! Bij de Socialistische Partij – Allochtonen is alleen vreemd, ingevoerd tuig “mens” en hebben ze dus “rechten”, Het eigen volk komt blijkbaar niet in aanmerking om van de “Rechten van de Mens” te genieten (ergo het zijn dus geen mensen). Wedden dat de arme Noord-Afrikaanse dader na enige zalvende (politie-)woorden rustig naar huis is mogen gaan? Hij heeft toch slechts van zijn vrijheid van mening, van godsdienst en van culturele (sic) beleving gebruik gemaakt, nietwaar? Wat de ongelukkige homo betreft: die had toch beter moeten weten dan die Noord-Afrikaan in zijn diepste gevoelens (?) te kwetsen, dacht u niet ? Ten andere, kan hij een genoegzame verklaring geven voor zijn aanwezigheid daar? België is niet alleen het paradijs van de belastingsfraudeurs, het is ook het paradijs van de wetsfraudeurs.

Comments are closed.