Guillaume Faye´s boeken worden vertaald en heruitgegeven

De Franse ideoloog Guillaume Faye is een bekend persoon voor wie de immigratiecritici in Frankrijk volgt. Hij heeft talloze boeken en artikels geschreven en ook op allerlei andere manieren getracht de Europese jeugd wakker te schudden voor de gevaren van de immigratie-invasie. Jarenlang was hij boegbeeld van ´nouvelle droite´, het Franse nieuw-rechts, thans publiceert hij op andere plekken zijn artikels.

Nieuw is er, dat enkele van zijn boeken in het Engels zijn vertaald. En dat is zeker interessant voor Nederlanders die eens kennis willen maken met deze authentieke denker. (Er wordt nauwelijks nog Frans onderwezen.) Het gaat om twee van zijn boeken, namelijk Archeofuturism (1998) en Why We Fight (2001), die nu dus van het Frans naar het Engels zijn vertaald. Het eerstgenoemde boek L’Archéofuturisme is deze zomer opnieuw uitgegeven, helaas heb ik het zelf nog niet gelezen en kan ik er dus niets over vertellen.

Welk boek ik zeker wel kan aanraden is La colonisation de l´Europe (De kolonisering van Europa). Nu, dat is een geweldig boek, een briljante analyse over immigratie, de islam en hoe deze zich meester maken van het Europese grondgebied. Naast uitgebreide weerleggingen van alle multiculturele praatjes, geeft hij briljante psychologische inzichten in de geesten van de Europese elite, media en politici, maar ook in die van de immigranten. Hoofdstuk 1 van het boek is alvast te lezen via alfredvierling.com.

Boeken o.a. te koop via Fenris-Postorder.com en Libre-diffision.com.