De muzikale media-collega’s van Radio Rapaille organiseerden een heuse foto-wedstrijd. Meer zelfs, een ‘vakantie-foto-wedstrijd’. De laatste weken zijn aangebroken om Uw beste of leukste vakantiefoto naar Radio Rapaille door te sturen. De beste foto maakt kans op een mooie prijs!

Dus, stuur als de bliksem je origineelste vakantiefoto’s op naar info@radiorapaille.com en zij publiceren ze op de Rapaille facebookpagina en op de Rapaille webstek, waarna een onafhankelijke jury van Rapaillisten er de beste zal uitkiezen en een regen van prijzen zal uitdelen aan de gelukkigen.

Valt oma van haar strandstoel, ligt ome Dirk in slaap naast de braai, is er een nipplegate in de disco of op strand, zie je Kerstman op het strand in Thailand, maak de foto die eeuwige roem kan opleveren en stuur ze door! Zet je beste paparazzizonnenbril dus op, en wees klaar om dat magische moment voor de eeuwigheid vast te leggen!

Vergeet zeker ook niet in het kort te vertellen waar de foto is genomen, of waar op gelet moet worden of waarom jij denkt dat jij een prijs verdient! Op 10 september zal Rapaille de winnaar bekendmaken! Op facebook zjin er al een tiental inzendingen te bewonderen.

Succes!

www.radiorapaille.com
Facebook Radio Rapaille

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: