Alle Macht Aan De Republiek: aankondiging

Op 9 september 2011 organiseert VVB Ekeren in samenwerking met Jong Manifest een bijeenkomst te Ekeren. Naam van deze bijeenkomst is “Alle Macht Aan De Republiek”? Hieronder vindt u de oproepingsbrief die wij namens de organisatoren verspreiden.

Beste sympathisant van de Republiek Vlaanderen,
 
Graag nodigen wij u uit op een stevige activiteit op vrijdag 9 september te Ekeren. Een op-en-top republikeinse meeting op het kruispunt van de Stad Antwerpen, de Voorkempen en de Polder. Te Ekeren dus!

Wij verwachten u om op symbolische wijze het Belgische staatsbestel mee omver te werpen. Voor jong en oud, Vlaams militant met veertig jaar ervaring of ontvoogde Vlaming sinds pas enkele jaren: op 9 september is er te Ekeren voor elk wat wils. En vergeet het niet: samen staan we sterk!

Laten we vanuit Ekeren het republikeinse vuur verspreiden over de Stad, de Polder en de Voorkempen!

In ‘De Geesten’ voorzien we een volwaardige avondmaaltijd in buffetvorm (inbegrepen in de inkomprijs van 5 Euro) en genieten we van een luisteroptreden van folkgroep Boreas. Mia De Schamphelaere (CD&V) en Gerolf Annemans (Vlaams Belang) voeren kort maar krachtig het hoge woord.

Graag willen wij u uitnodigen om vanaf 19:00 aan te treden voor de optocht aan het beeldje van ‘den bierpruver’ op de hoek van het Geestenspoor en de Driehoekstraat, waar we kort hulde brengen aan dat Ekerse mannetje. Het gaat dan in stoet met leeuwenvlaggen en alles-erop-en-eraan richting ‘De Geesten’. Maar natuurlijk bent u ook welkom vanaf 19:30 in ‘De Geesten’ zelf.

Alles vindt u nog eens gebald samengevat op http://www.gilliamskring.net/pdf/2011_09_09_Jong_manifest.pdf

VLAMINGEN, KOMT IN MASSA!

Jong Manifest
VVB-Ekeren