Sovjetunie is bedreiging voor de VSA e.a.

Michele Bachmann, een Republikeinse gegadigde voor het kandidaatschap om president te worden en één van de kopstukken van de Tea Party, stond in de VSA er reeds om bekend wel eens een foutje te maken. Ondertussen lijkt ze Sarah “Als Poetin uit zijn raam kijkt, dan ziet hij Alaska” Palin naar de kroon te steken qua wereldvreemdheid. In een interview afgenomen door Jay Sekulow somde Bachmann even de bedreigingen voor de VSA op.

“They see the rise of China, the rise of India, the rise of the Soviet Union and our loss militarily going forward.” aldus Bachmann. Ondanks het feit dat de Sovjetunie dit jaar 20 jaar geleden is opgehouden te bestaan, met de nodige persaandacht daarvoor, blijkt dit land nog steeds een grote bedreiging te zijn. We kunnen dit ondertussen dan ook in de lijst bijzetten. Zo wenste ze Elvis Presley een gelukkige verjaardag op de dag dat hij was gestorven. Tevens wist ze te melden dat New Hampshire de kern van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog was, terwijl dit Massachusetts is.

Het grappigste moet echter wel zijn geweest toen ze zichzelf vergeleek met John Wayne. Die zou immers, net zoals zij, in Waterloo, gelegen in Iowa zijn geboren. Waar ze wel en niet gelijk mee had. De bekende acteur komt dan wel uit Iowa, maar uit Wintersert. Er is wel een andere John Wayne geboren in Waterloo, Iowa. Namelijk de massamoordenaar en serieverkrachter (33 jongens en jonge mannen) John Wayne Gacy, ook bekend als de “Clown Killer” omdat hij als clown feestjes opvrolijkte. De Tea Party toont zich dan ook weer eens van hun beste kant; een bont allegaartje met enkele correcte eisen en daarrond bergen en bergen onzin. Als Europese nationalisten hebben wij dan ook geen uitstaans met de Tea Party. Die laatsten zouden zich immers veel beter thuisvoelen bij LDD (Vlaanderen) of de PVV (Nederland).