Engelse politie krijgt steun vanuit Britse en andere hoek! De ‘brave’ burger vecht terug!

Voor de vierde nacht op rij werd de rust in Engeland verstoord door tuig van de richel. Over de rellen en plunderingen zelf werd al zeer veel geschreven, ook hier op Rechts Actueel. Buiten het feit dat massaal veel vreemdelingen, vervoegd door white trash, de boel op stelten zetten, dook er gisteren een (volgens ons) bevredigend fenomeen op. De politie kreeg versterking vanuit Britse en andere hoek. De ‘brave’ burger vecht terug!

Turken, Koerden, Pakistanen, Sikhs, … in de verdediging!

Nadat eerder melding was van Turkse en Koerdische winkeliers die hun eigendommen beschermden, desnoods met geweld, bleken ook Pakistanen en Sikhs (bescherming van tempels en winkels) over te gaan tot de zelfverdediging. De wijken waar de hordes vreemdelingen te keer gaan zijn de ‘mindere’ wijken van Londen (en van de andere steden waar de rellen plaats vinden). In deze wijken vind je dan ook zeer veel winkels met een vreemdeling als eigenaar. Deze eigenaars draaien hun hand er niet voor om om zelf de verdediging van hun eigendommen te beschermen. De politie komt duidelijk handen te kort.

Blanke burgerwachten… in de verdediging!

Een tweede vaststelling was de organisatie van spontane burgerwachten en -protesten door de blanke Britten uit de getroffen wijken. Zo kwamen er in Enfield een 150-tal Britten op straat om de confrontatie aan te gaan met de relschoppers. Ook in Eltham, Dagenham en Zuid-Oost-Londen verzamelden een 100-tal Britse burgers (voornamelijk jongeren) om de rellen en plunderingen te doen stoppen. Dit gebeurde vaak met succes. In Enfield bijvoorbeeld werden zwarte plunderaars verjaagd door de blanke betogers.

En de media? Die spreekt uiteraard over racisme! Het feit dat vele van deze Britse ‘zelfverdedigers’ leuzen scandeerden als ‘B, B, BNP’ zal voor de media wel een extra aanleiding geweest zijn om het beruchte, doch totaal uitgeholde ‘R’-woord te gebruiken. De betogers kregen echter een hart onder de riem gestoken door de aanwezige politie die maar al te blij was dat ze deze spontane ruggesteun kregen.

Moslims… in de verdediging!

Voorts is nu gebleken dat de drie doodgereden Aziaten moslims blijken te zijn. Deze wilden evenals de hierboven vermeldde Turken, Koerden, Pakistanen, Sikhs en blanke Britten hun eigendom verdedigend. Gevreesd wordt nu dat de islamgemeenschap zich (geheel terecht overigens) tegen de relschoppers zal keren en zo de boel nog kan doen escaleren. Het Londens bestuur probeert dan ook krampachtig en met alle middelen de identiteit van de vermoorde Aziaten te verbergen.

We zijn alvast benieuwd wat dag 5 van de mini-oorlog in Engeland zal brengen.

One comment

 1. De Linksologen, gecamoufleerd als “anthroploog, politicoloog, socioloog” zullen weeral PoCo-studies maken , waarbij uiteraard uit PoCo-propogandistische overwegingen eerst de conclusie wordt geschreven en dan pas de sofismen tot de gefabriceerde conclusie uit de LINKER duim worden gezogen. Het Bokrijks mei-68-vaatje zal bovengehaald worden om er uit te tappen ;
  – een pint “verdaagzaamheid”, in feite PERMISSIVITEIT
  – een romer “ja maar ze zijn toch niet allemaal zo”
  – een emmer “achteruitgestelde, gediscrimineerde jongeren”
  – een badkuip subsidies voor met politiek-benoemden volgepropte , reeds OVERgesubsidiëerde VZW’s der VreemdelingenINDUSTRIE, de enige die NIET delocaliseert uit ons land, integendeel
  En zo wordt alles negationistisch goedgepraat onder het PoCo-motto “Diversiteit is een verrijking” zeker voor die gepunderde winkeliers, want die krijgen hun waren betaald met schijven diversiteit.

Comments are closed.