Omdat Rechts Actueel graag de eerste wil zijn en omdat we zeker de linkse media willen voor zijn, presenteren we hier graag (nu ja, graag?) de affiche van de laatste film van Verdraagzaam Links Producties, namelijk: ‘Multikulti’. Dit Maoïstisch, retro-communistisch productiehuis leverde eerder al werken af zoals: “De veroordeling van het Vlaams Blok: de trilogie”, “Horen, zien en zwijgen” en “Geboren met oogkleppen: het verhaal van een linkse proletariër in het onverdraagzame Europa”. Aanschouw hun nieuwste meesterstuk, bekroond met twee Oscars (beste special effects, beste massa-scènes) en bekroond op het filmfestival van Cannes voor ‘beste realiteitsgehalte’.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Nieuwe horrorfilm ‘Multikulti’, binnenkort ook in uw buurt!”

  1. Ray-van Angeltjes

    Premièrekaartjes bij jullie te bekomen ? Schitterend !

Trending

%d bloggers liken dit: