Multiculturele rellen en plunderingen in Londen, Birmingham, Liverpool, Nottingham en Bristol

Voor de derde nacht op rij is Groot-Brittannië getroffen door een golf van multiculturele plunderingen en brandstichtingen, die men eigenlijk niet langer gewoon ‘rellen’ kan noemen.  Het lijkt stilaan te gaan om een regelrechte straatguerrilla waarbij het Britse gezag wordt uitgedaagd – dat voorlopig geen passend antwoord vindt.

 In Londen gingen plunderaars tekeer in minstens 8 wijken, waaronder vooral Hackney en Croydon.  Auto’s, bussen, politievoertuigen, winkels, handelszaken werden in brand gestoken.  Koopcentra en warenhuizen werden geplunderd.  Op beelden is te zien hoe zwarte jongeren een wagen gebruiken om vitrines open te rammen: 

Bijzonder indrukwekkend zijn ook de vele foto’s zoals afgedrukt op deze website:  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2023874/LONDON-RIOTS-David-Cameron-returns-home-police-face-gangs-petrol-bombs.html

Er is intussen meer en meer kritiek op de Londense politie, die blijkbaar op vele plaatsen noch bereid noch in staat is kordaat op te treden tegen de plunderaars.  Dat heeft allicht te maken met de omvang van de opstand, maar wellicht ook met de politiekcorrecte gekheid dat men ‘de mensen niet mag provoceren’.  Uiteindelijk besloot de politie dan toch met gepantserde voertuigen op te treden en dat had meteen effect.

Op de beelden en foto’s is af en toe een verdwaalde blanke te zien, en men mag er zeker van zijn dat die foto’s in onze kranten zullen opduiken.  In werkelijkheid gaat het hier om multiculturele, vooral zwarte rellen.  Zwarten vormen in een stad als Londen liefst 10% van de bevolking, maar zij zijn verantwoordelijk voor meer dan 50% van de misdaad;  voor vuurwapenmisdrijven zelfs voor bijna 70%.  De rellen startten als eerbetoon aan een zwarte gangster die de politie beschoot en vervolgens door de politie werd doodgeschoten overigens door een team van ‘operatie trident’ die vooral vuurwapengeweld van zwarten tegen zwarten wil indijken….