Vernieuwing Rechts Actueel een succes! Abonneer u nu gratis en ontvang alle artikels per e-post!

De vernieuwing van Rechts Actueel lijkt momenteel een succesverhaal te worden. De betrachting om de webstek nog overzichtelijker en toegankelijker te maken werpt haar vruchten af.

En om u nog beter of sneller te informeren kan u zich abonneren op deze webstek. Het kost uiteraard niets en het is enorm simpel. Rechts onderaan vind u de optie ‘Abonneren’. U klikt deze optie aan en dan voert u uw e-postadres in. Iedere keer wanneer er dan een nieuw artikel geplaatst wordt op Rechts Actueel krijgt u dat meteen in uw postvak. Geen paniek, er verschijnen maximum vier artikels per dag.

Vergeet ook niet om lid te worden van de facebookgroep van Rechts Actueel (rechts te vinden op onze webstek) en ook via Twitter verschijnen er nu en dan actuele boodschappen. Twitter zal vooral gebruikt worden tijdens betogingen of activiteiten waar we zelf aanwezig zijn.

Namens de redactie, alvast bedankt voor uw (groeiend) vertrouwen in ons project!