We schreven gisteren over de e-post die uitging van een VRT-medewerker naar het N-SA. In een e-post had deze medewerker naar het N-SA gestuurd dat zij, met betrekking tot hun standpunt over de massamoord door Anders Behring in Noorwegen, maar beter “zelf aan hun pornografie masturberen“. RechtsActueel kreeg nu de officiële reactie van de VRT, die wij hieronder woordelijk citeren:

De VRT- klachtencoördinator stuurde dit bericht aan N-SA

Geachte heer Hermy,

Wij hebben uw mail met veel aandacht gelezen en hebben alle begrip voor uw reactie. Het is goed dat u ons op de hoogte gebracht heeft.

We willen benadrukken dat het gaat om een persoonlijke reactie van een individuele VRT-medewerker en we betreuren dat die verstuurd werd vanuit een VRT-e-mailadres.

De openbare omroep wenst zich dan ook te distantiëren van dit e-mailbericht. U mag erop rekenen dat de betrokken medewerker hierop attent gemaakt wordt.

Om alle misverstanden bij de publieke opinie hieromtrent te vermijden zijn we zo vrij u te vragen de titel boven het bericht op uw website aan te passen. Met dit antwoord bevestigen we dat het helemaal niet om een VRT-reactie gaat.

Alvast bedankt om hiermee rekening te houden.

Met vriendelijke groeten,
Linda Van Crombruggen
Klachtencoördinator VRT

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “VRT reageert op “masturberen””

  1. VRT kiest zijn medewerkers. En aan dat uitkiezen te zien zegt dat toch wel iets over de taalrichting en communicatie van die medewerkers. Uiteraard was het een ‘links’ taaltje en is dat aangezien de houding van de VRT tegenover recht en rechts, niet zo verwonderlijk. Zo de presentatoren, zo ook de medewerkers. De ene doet het wat beleefd arrogant of tendentieus en de andere die doet dat met zijne pamper en kakke-taal. De taal van links zeker???

Trending

%d bloggers liken dit: