Twee dagen na de moordende raid en dito bomaanslag van de Noor Anders Behring Breivik staan de kranten vol van de berichten over deze onbegrijpelijke daden. Wie de moeite heeft genomen om de ruim 1500 pagina’s tellende tekst van Anders door te nemen zal niet veel nieuws meer vernemen in de media, buiten het aantal doden dat nog kan veranderen of datgene wat vandaag in het gerechtsgebouw door Anders zelf zal verklaard worden. Al zal ook dat geen verrassing meer zijn.

Nu duiken ook de eerste ‘verwijzingen’ naar Vlaanderen op bij de moordpartij in Oslo. Zo wordt Filip Dewinter een aantal keer vermeld in het knip- en plakwerk van Breivik. In één adem wordt dan ook uiteraard het Vlaams Belang vermeld. Dewinter liet al aan de Belgische media weten dat hij maar al te graag voor figuren als Breivik de doodstraf terug wil ingevoerd zien.

Helaas voor Dewinter hebben de media geen oren naar diens afkeer van deze gruweldaden. De toon is gezet en zowel Dewinter als zijn Nederlandse collega Wilders zullen mede verantwoordelijk gesteld worden voor de ‘maatschappelijke sfeer die zij veroorzaakten’ waarvan deze moorden een logisch gevolg zouden zijn. We zagen dit met de moorden van Hans Van Themse, wiens tante Kamerlid was voor het Vlaams Belang en we zullen deze kleinzielige vertoning opnieuw (waarschijnlijk in mindere mate) zien bij deze feiten.

De Belgische veiligheidsdiensten zijn ondertussen op zoek naar de Belgische ‘compagnon’ van Breivik die mede de ‘Tempeliers’ nieuw leven in zou geblazen hebben. Wij raden alvast aan om te gaan zoeken in psychiatrische instellingen. België stond overigens samen met nog enkele andere landen als ‘hoogste prioriteit’ geboekstaafd in het lijvige document van Breivik en dit door het groot aantal moslims op ons grondgebied.

Deze middag om 12 uur wordt er in verschillende landen een minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van Anders Breivik. Deze symbolische minuut stilte is geheel terecht. Niemand, zelfs ‘onze’ ideologische tegenstanders niet, verdient het om vermoord te worden vanwege zijn of haar politieke voorkeur!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d