Niemand zal kunnen ontkennen dat rechtse rakkers zoals wij bij RechtsActueel voor de culinaire Bourgondische geneugten gewonnen zijn. Een goede maaltijd op zijn moment en plaats kan deugd doen. En wat is beter dan op 21 juli eens een goede pot mosselen te eten? Want, geef toe, de politieke situatie is er wel naar.

CD&V heeft op 20 juli besloten mee te onderhandelen over de nota Di Rupo, mits Di Rupo tegemoet zo komen aan wijzigingen die CD&V erin wenste te verwerken. Niet zozeer uit staatsmanschap of oprechte bezorgdheid voor de Vlamingen, maar uit angst om het eigen profiel te verliezen. Als staatsmannen neemt niemand CD&V nog serieus, anderen bekeken CD&V dan weer als het aanhangwagentje van N-VA, etc… CD&V heeft nu gegokt om een aura van verantwoordelijkheid te herwinnen en zo de verkiezingen te winnen van 2012. Die federale regering kan CD&V immers weinig schelen, het gaat hen om de gemeentelijke inplanting te redden die indien N-VA die grotendeels zou overnemen een doodsteek zou kunnen betekenen voor CD&V.

Met RechtsActueel roepen we 21 juli dan ook uit tot algemene mosseldag. Laten we inderdaad op 21 juli iets eten dat zogezegd “écht” Belgisch is: mosselen met friet. Gaargekookte ruggegraatloze wezentjes naast een “Belgisch symbool” dat de friet naar het schijnt is. Geef toe, dichter bij het verorberen van de CD&V top zal u waarschijnlijk, hopelijk, niet geraken. Alvast smakelijk!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d