Het Vlaams Belang is van oordeel dat de beslissing van de N-VA, om de nota-Di Rupo te verwerpen als basis van onderhandeling, de enige logische beslissing is. Het Vlaams Belang wil de N-VA dan ook feliciteren met haar standpunt. De nota-Di Rupo ging immers zwaar onder de lat die Bart De Wever als verduidelijker in oktober al gelegd had. De kritiek die de N-VA heeft op de nota was ook de kritiek die het Vlaams Belang gisteren reeds formuleerde.

Het Vlaams Belang hoopt dat de N-VA de juiste conclusie trekt uit meer dan een jaar onderhandelen en nu eindelijk opteert voor het plan B. Het Vlaams Belang hoopt dat de N-VA er de coalitiepartners binnen de Vlaamse regering van kan overtuigen om de boedelscheiding te gebruiken als laatste bod t.a.v. de Franstaligen, en om de boedelscheiding binnen de Vlaamse regering ook daadwerkelijk voor te bereiden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: