NSV-Gent andermaal aangevallen door extreem-links tuig!

De cantus vond plaats in openlucht en dat maakt het voor de extreem-linkse ‘helden’ gemakkelijker om hun doel te treffen. “Ook dit jaar weer openlucht voor extra sfeer! Een ideale gelegenheid om de vakantie mee in te zetten.” Die ‘extra sfeer’ kwam er omstreeks 23u, toen twee fietsterroristen passeerden langs de leutige NSV’ers aan de Blaarmeersen, alwaar de cantus plaats vond. Ze haalden hun ondertussen klassieke wapens boven, namelijk verfbommen. Vermits deze helden te laf zijn om van man tot man te vechten, en vermits de begrippen ‘debat’ en ‘vrije mening’ niet in hun woordenboek voorkomen, besloten ze maar om deze verfbommen te droppen op de NSV’ers.

We herinneren u eraan dat zowel tijdens en na de NSV-betoging en ook na de lezing van Gabriele Adinolfi georganiseerd door KVHV Gent, de linksen dezelfde tactiek hanteerden. De kledij die hierbij geraakt wordt is voor de vuilbak. Zelf ben ik na de NSV-betoging getroffen en mijn jas, broek, schoenen en ‘boerenpet’ werden geraakt.  Met links weet je steeds opnieuw waar je aan toe bent: geweld is nooit ver weg! Toch nog een zekerheid in het leven!