Immigrant vermoordt twee Groningers

Wederom doden onder de Nederlandse bevolking, te wijten aan het opengrenzen-beleid van de opeenvolgende regeringen. Met dank ook aan de constante druk van de immigratielobby’s, zodat het nog eens onmogelijk is om illegalen uit te zetten, mensen die hier niets te zoeken hebben. Maar in mijn optiek is het zelfs, vanwege idiote regelgeving, nog niet mogelijk om een illegale delinquent met strafblad van drie-kantjes uit te zetten. En dat heeft dan ook af en toe vreselijk gevolgen.

Afgelopen woensdagavond werd in het dorpje Groningse Baflo een negentwintigjarige vrouw, dermate mishandeld dat zij aan haar verwondingen is overleden. Dader: een vijfentwintigjarige uitgeprocedeerde illegale immigrant. Toen men deze immigrant wilde arresteren, greep hij het wapen van de dienstdoende agent en schoot hem dood.

Vreselijk nieuws, dat uiteraard een oorzaak heeft. Onder het vorige linkse kabinet, werden de grenzen extra ver opengezet en kwamen er ook door heel het land de zogenoemde asielzoekerscentra’s te staan. Uiteraard geen gesloten centra, maar open centra, zodat de immigranten zich vrij in de lokale gemeenschap kunnen bewegen. En nu blijkt waarom kritische organisaties al vroegen om gesloten instellingen en of om alle immigranten in de regio buiten Europa op te vangen.

Nog niet heel het onderzoek naar de moord is afgerond, maar al is duidelijk dat de immigrant, nog niet kon worden uitgezet naar zijn land van herkomst, omdat zijn nationaliteit niet duidelijk is. Iets wat volgens de regels wel bekend moet zijn. Dat zal hem ongetwijfeld door een slinkse asieladvocaat zijn ingefluisterd, of uit het handboek van de immigrantenlobby’s komen.

Deze regering is verplicht om hier maatregelen te nemen een de Nederlandse bevolking te beschermen, dat mag nu toch wel duidelijk zijn.