Vlaams Breydelfeest in Aalst

Nu zondag 10.09 is het tijd voor het Vlaams Breydelfeest te Aalst!

Verschillende muzikanten zullen het beste van zichzelf geven vanaf 13u tot 21u30, onderbroken door:

Een samenzangmoment van 16 tot 17 u onder begeleiding van Sabine van De Klokke (liedteksten zullen beschikbaar zijn)

Stand-up comedy door Raf Coppens van 18 tot 19 uur

Omdat deze dag een feest hoort te zijn voor het gehele gezin, hoeven kinderen tot 14 jaar geen toegang te betalen (normale toegangsprijs: 10e pp.) en is er voor gezorgd dat zij zich niet zullen vervelen, zo is er:

Morgane La Fay: folklore, reizen door de tijd op kindermaat met een fee!

-> een stevig springkasteel

Ook de inwendige mens wordt niet vergeten; naast de gebruikelijke dranken, zijn er voor de fijnproevers eveneens enkele bijzondere dranken te verkrijgen, zoals de beroemde Westvlaamse ‘picon’.

Om de eventuele honger te stillen of te voorkomen is er de keuze uit braadworst tussen een broodje met saus, of de niet te versmaden specialiteit: beenham met saus en groentjes in een ovenkoek!

Het eten en drinken kan zowel binnen in de zaal genuttigd worden, als op het gezellige terras; het belooft een zonnige dag te worden!

Daarnaast zullen er kraampjes zijn waarop diverse koopwaar aangeboden zal worden; denk daarbij aan boeken, kledij, vikingmede en meer…

We kijken er alvast met de gehele ploeg naar uit jullie te mogen verwelkomen om samen te genieten van het artistieke aanbod, een drankje, een hapje, en een kameraadschappelijke babbel; voor verbinding en banden tussen mensen waar het telt: in de échte wereld!

Tot zondag ♥️

Adres;

Sociaal Centrum Sint Jan

Rerum Novarumstraat 14

9300 Aalst

Deuren open: 12u

Geef een reactie