Onderstaande video met de bekende Marokkaan en ‘Nederlander’ Morad Baddaou ging enkele dagen geleden viraal. Hij sprak zich vol afschuw uit over de hallucinante beelden die op sociale media circuleerden van relschoppende Marokkanen die een zoveelste maal een spoor van vernieling achterlieten. Aanleiding ditmaal: de overwinning van Marokko tegen België op het voetbalgebeuren in Qatar. Het gekende fenomeen speelde zich niet enkel af in België maar ook op diverse plaatsen in Nederland, waaronder Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

De video werd inmiddels meer dan 1,6 miljoen keer bekeken via TikTok en al meer dan 12000 keer gedeeld op Facebook.

https://vm.tiktok.com/ZMFQcmKJF/

De regimepers was in euforie: eindelijk een ‘bekende’ Marokkaan die afstand neemt van de rellen! Dat was nuttige propaganda tegenover iedereen die nog steeds een argwanend gevoel heeft wanneer het gaat over het creëren van een ‘vredelievende samenleving vol diversiteit’.

Jammer genoeg werd de journalist van HLN, net als duizenden anderen, helemaal bedwelmd door de woorden van de Marokkaan. Daardoor verwaarloosde hij het belangrijkste beginsel van de journalistiek, namelijk zelf verder de bronnen onderzoeken.

Dansen met mannen, ‘schaars’ gekleed zijn, je opmaken: allemaal slecht voor vrouwen

Op het profiel van Morad staat namelijk een video die iedereen eventjes met evenveel aandacht moet beluisteren aangezien hij vooral vrouwen niet al te veel vrijheid lijkt te gunnen.

Ondanks zijn hedendaagse en ‘Westerse looks’ zonder verwijzingen naar extremisme roepen zijn idealen wel wat vragen op. Hij wil jongeren op het ‘rechte pad’ brengen – maar dat is dan wel het pad van Allah.

Hij blijkt meester in manipuleren en zorgvuldig uitkiezen van woorden die niet rechtstreeks van hem komen maar zogezegd van de ‘profeet’ Mohammed, en die zal alle haram-handelingen bestraffen. Broeders en zusters die Westerse waarden overnemen zullen gestraft worden en nooit naar het paradijs gaan.

Vrouwen moeten al die hedendaagse apps (TikTok/instagram/snapchat…) niet gebruiken en mogen er geen gekke dansjes op delen, vrouwen mogen zich niet schminken of ‘schaars’ kleden, dit zorgt enkel voor verleiding bij mannen en is haram. (Al een geluk dat de Profeet met zijn tijd meegaat of krijgt de Koran af en toe een update aangezien sociale media nog niet bestonden in de vroe middeleeuwen).

Vrouwen mogen niet dansen met mannen, ‘bruiloften mixed’ zijn een gruwel, (wanneer een blanke dit zegt is het racisme maar (haat)predikers krijgen carte blanche), abortus mag een vrouw niet doen, haram.

Allemaal dingen die volgens hem geleerde imans prediken en belastingbetalers zonder enige inspraak moeten subsidiëren met dank aan woke/linkse partijen die zonder schroom hierdoor onze samenleving en Westerse waarden vernietigen .

Als dit niet genoeg bewijs levert dat omgekeerd racisme wel degelijk bestaat én ongestraft kan blijven… Inburgering/integratie en deradicalisering werkt duidelijk niet waardoor de toekomst van Europa er allesbehalve rooskleurig uitziet.

De video werd al meer dan 130 000 keer bekeken , angstaanjagend . Luister en oordeel zelf : https://vm.tiktok.com/ZMFQwnG9v/

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Marokkaan die rellen veroordeelt: ‘Vrouwen die met mannen dansen is slecht’”

  1. jan hammerbacher

    Onder een boerka is het natuurlijk wel moeilijk te zien of ze aan het dansen zijn dan wel gewoon aan het rondwaggelen. Dat kleine achterpoortje heeft de profeet over het hoofd gezien vrees ik.

  2. Alleen al die typische (barbaren-)baard zien wekt bij mij braakneigingen op.

    1. Jan Spier, friturist

      Waarom hebt ge couscous tajine gegeten ?

Trending

%d