Vorige week peilden we naar jullie kiesplannen in Vlaanderen. De resultaten: het VB gaat ruim aan kop met liefst 83%, een score die Van Grieken wel in orde zal vinden! De N-VA volgt met 7%: voor onze lezers mag het daar dus wel wat radicaler. Opmerkelijk is dat 6,5% zegt helemaal niet meer te gaan stemmen; daar rijst dus de vraag, of ‘gaan stemmen’ nog wel iets oplost. Nog eens 1,5% stemt blanco. Op 0,7% voor de PVDA na is het aantal stemmen voor andere partijen te verwaarlozen.

Deze week willen we graag weten: voor wie zouden jullie NU stemmen in Nederland? De stemming is geopend tot volgende week zondagavond, dus DELEN mag!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Peiling: voor wie zou jij stemmen in Nederland?”

 1. Stemmen heeft geen nut, het systeem staat niet toe dat er iets binnen het systeem het systeem omver helpt. Maar met de FvD kan ik tenminste lachen om de boze gezichten van de ja-knikkers die steeds interrupties uitvoeren.

  1. thijs hilligehekken

   Ik denk dat stemmen wel zin heeft. Als je deelneemd aan een regeringscombinatie kan je ook ambtenaren, rechters, raad van state leden, burgemeesters, commissies, etc benoemen die jouw bloedgreep heeft. En dan kan langzaam de oude hap gedumpt worden, het is lange adem. Maar wat Nederland betreft zouden partijen als PVV en JA21, BBB, HAGA, samen een blok moeten vormen richting verkiezingen van 15 maart.

 2. Wel opletten: we zijn in onze eigen vijver gaan vissen. D abonnees van Reactnieuws zitten niet in de linkse of belgiciste hoek.
  Toch blij met dit resultaat

 3. thijs hilligehekken

  Beste mensen van REACTNIEUWS, deze uitslag was natuurlijk wel te verwachten, FVD en PVV. Alhoewel ikzelf dacht aan meer aandacht van ja21. Nu is FVD (14.11.22) in het nieuws inzake uitlatingen Gideon van Meijeren, bezet de 2e kamer. Maar ja dit is de aandacht afleiden van een ander schandelijke manier zoals de 2e kamervoorzitter (Bergkamp) omgaat met het onder over de vorige 2e kamervoorzitter mevrouw Arib. De ambtelijke top van de 2e kamer stapt op. Het is een schande wat hier gebeurd in NL. Een enorme afgang, amateurisme van de bovenste plank.

 4. Enkel Blanke Nationalisten verdienen steun. De rest is waardeloos.

  Hier de laatste video van “White Rabbit Radio” met Tim Murdock:

  https://odysee.com/@whiterabbitradio:9/2022Nov13WRRLivebahama:f

  Rond 20 minuten een gruwelijke getuigenis van een Zuid-Afrikaanse vrouw die 6 maal verkracht werd en haar verloofde afgeslacht door gekleurd uitschot.

Trending

%d