Peiling: als het nu Vlaamse verkiezingen waren, voor wie zou jij stemmen?

De Amerikanen hebben net mogen stemmen in de ‘Midterms’ voor (een deel van de) Senaat en het Huis van Afgevaardigden. Maar voor wie zou jij stemmen als het NU verkiezingen waren voor het Vlaams parlement?

De stemming is geopend tot maandag 7 uur! (Nederlanders, volgende week is het jullie beurt!)

8 comments

 1. Ik moet mij excuseren voor twee fouten dat ik in bovenstaand felle betoog heb gemaakt.
  Het moest twee keer ” VIND je” zijn.
  Dus ik ben ook, als iedereen, feilbaar. (maar van deze twee fouten is hopelijk niemand overleden)
  Waarschijnlijk heb ik hiervoor dus die 8 slechte duimen gekregen.
  Ik citeer nog even Henny Vrienten (uit de CD “Mijn hart slaapt nooit”): Denken doet pijn.

 2. Bij mij wordt het VB.Niet omdat ik een superracist ben of een bloedhekel heb aan mensen van kleur.Maar ik ben het KOTSBEU dat door het aanzuigeffect van onze sociale zekerheid ons land overspoeld wordt door gelukzoekers die geen enkele intentie hebben om ook maar 1 cent bij te dragen tot onze welvaart,terwijl ze intussen nog eisen durven stellen om hun religie en cultuur te laten primeren over de onze.In Iran worden vrouwen doodgeslagen door de zedenpolitie omdat ze het juk van een vrouwonvriendelijke godsdienst willen afwerpen,terwijl er hier voor gepleit wordt om die hoofddoek overal te laten primeren over de gewoontes van het gastland.En wat is er mis met de slogan ‘eigen volk 1st?’ Ik zorg 1st voor m’n gezin.dan voor familie,dan voor vrienden en buren.Blijft er dan nog wat over,zal ik proberen om onbekenden te helpen,maar in deze volgorde.Of denken de PoCo’s dat het er daar anders aan toe zou gaan moesten wij de Islamitische wereld op dezelfde manier overspoelen indien het daar financiëel beter zou zijn voor ons westerlingen?

 3. Bij het Belang zijn er maar enkelen van de leiding die weten waar de klepel hangt!En die worden dan nog publiekelijk vermaand.Het intellectuele peil tov Forum voor democratie is bedroevend.

  1. Forum voor Democratie is bij mijn weten, in ’t Vlaams/Nederlands taalgebied, de enige partij die zo uitgesproken zijn mening durft te verkondigen. Ik twijfel helemaal niet aan die mensen hun intellectuele peil. Vindt jij het zo logisch dat: mensen zich gedwongen voel(d)en tot het zich laten injecteren met een substantie die totaal nieuw is en onvoldoende werd getest (lange termijnresultaten van deze zgn “veilige” injecties kunnen nog lang niet gekend zijn), de massamedia verkondigden één en ’t zelf lidje van de regeringen en hun “5” spreekgerechtigde “virologen”. (andere meningen werden niet toegelaten), injectieschade heeft bij het weten van de msm blijkbaar niemand opgelopen, nooit werd kritiek geleverd op welke dreiging tot verplichte injecties met de experimentele substantie, (waar bleef de kritische verslaggeving?, massamanifestaties tegen het coronabeleid werden geminimaliseerd/gedemoniseerd, kritische vragen werden nooit gesteld, artsen werden onder druk gezet/geschorst., ….
   Vindt jij het zo logisch dat vele wereldleiders op de koffie gaan in Davos? (jawel met de rijken der aarde) Zouden zij daar, ondanks onderling gekibbel (denk aan groen en blauw hier om de aandacht af te leiden) hun directieven zijn gaan ontvangen? Denk aan de eenzijdige info (CO2-weetje wel) over de opwarming van de aarde, (een maandenlang overactiviteit van onze zon werd door geen enkele media waargenomen én zeker niet vermeld). Heb je ook al sedert meer dan 19 maanden, zo goed als dagelijks, die ellenlange witte sporen in de lucht (op meerdere dagen) veroorzaakt door meer dan 500 vluchten per dag, tot de volledige lucht wit ziet gemerkt. Wél, onze blijkbaar gemanipuleerde massamedia vinden dat ook normaal. Geen vuiltje aan de lucht zeker? Wist je, in deze, dat de voor mij ooit geloofwaardige krant “Het Nieuwsblad’ op 4 maart 2021 – blz 10 en 11 – het 10-puntenplan (van ene Bill Gates) om het klimaat te resetten publiceerde? En jawel munt nr. 6 was, volgens de krant, het plan om via geo-engeneering het zonlicht te weerkaatsen zodat de temperatuur op aarde met 1°C zou verminderen? ZOUDEN DIE EINDELOZE EN UITDEINENDE/HEMELVULLENDE WITTE STREPEN DAAR IETS MEE TE MALKEN HEBBEN? Zou BG een van de leden van de Davos-stam kunnen zijn?
   Heb je ook al gelezen over het sterk afgenomen aardmagnetsime? Heb je ook die 10-talle DVD’s (Discovery Channel, BBC, …) over de werking van de planeten van ons zonnestelsel, de periodiek weerkerende zonneactiviteit, ….
   Het opdringerige promoten van de LGQTB:2 x3 – gemeenschap, al foto’s gezien van enige gayparade?
   Oh ja, ok informeer mij als “kompleetdenker” wel via meerdere kanalen. (Doorbraak, Reactnieuws, Virusvrij, Kompleetdenkers, Rumble, TegenwindTV, praatgroepen, infovergaderingen, in mindere mate ’t Pallieterke, mailings, …
   En wat jammer na het stellen van enkele pertinente opmerkingen in vraagvorm (breinpijnigers eigenlijk) werd ik eigenlijk verbannen van zowel de smoelenboek en van twitter krijg ik geen berichten meer van de mensen die ik volg. Zou jij dat raar vinden? (in een democratische wereld)
   Oh ja, er is ook nog het stikstof beleid: eerst pakken we de boeren aan, dan de mensen die wonen in een rustige omgeving, dan de kleine dorpjes, …..
   Oh ja, onze regeringen gooien met geld, maken immense schulden. De Europese centrale bank drukt geld bij dat het een lieve lust is. Zou het geld waardeloos geworden zijn? Zou ons een nieuw(digitaal) monetair systeem worden opgedrongen. (controle).
   Geen gewoon mens vraagt toch naar G5 of zelfrijdende electrische auto’s? (waar zitten die grondstoffen? -China, Oekr….,Rusl…?)
   Al enige kritiek vernomen op de gevaarlijke elektromagnetische stralingen die op ons afkomen?
   Oh ja, de stijgende energie- en voedselprijzen zouden die ook tot het plan behoren? Alleszins stevenen we hierdoor af op een nieuw huizencrisis/bankencrisis. (afbetalingen en huur gaan niet goed meer kunnen betaald worden) En wie gaat die voor ons oplossen? De staat zal het niet meer zijn. het zullen dezelfden zijn die nu de failliet gegane zelfstandige bedrijfjes opkopen. Welke “gegoede” burgers zouden dat dan zijn? Zouden dat dezelfden zijn die “toevallig” een veilig corona “vaccin” liggen hadden? (Tegen het even toevallig ontstane coronavirus, dus)
   Denk eraan: aan de corona van de zon kan je haar (toegenomen) activiteit waarnemen. De naam voor die “pandemie” is toevallig dezelfde als de waardemeter voor de zonneactiviteit.
   Met welke schrik gaan “ze” ons de volgende weken willen opzadelen?
   Dit alles lijkt mij niet normaal. Er gaat iets mis in de westerse wereld. Er klopt heel veel niet.
   Ik vind dat Thierry Baudet en Gideon van Meijeren het wel eens bij het rechte eind zouden kunnen hebben. Vele van de wereldleiders hun bek stinkt.
   PS: kijk op youtube naar de video’s van Tisjeboy Jay.

 4. Denk dat hier bijna iedereen op VB of NV-A zal stemmen, dus ik weet niet of dat een representatieve peiling is, maar oké.
  Bovendien heb ik VB reeds in maart of april 2020, maanden aan een stuk verwittigd wat er eigenlijk aan de hand was met de “plandemie” men heeft me steeds vriendelijk bedankt maar niets met mijn gegevens gedaan.
  Want zelfs in de loop van 2020 om nieuwe leden aan te trekken, kon men gratis muilkorven uitdelen. Ik heb toen geweigerd om daaraan mee te doen en werd zelfs door sommigen als een complotdenker beschouwd.
  Ondertussen zou iedereen toch moeten weten wat voor een hoax het eigenlijk was en is en ook dat er nu wereldwijd al meer doden en gewonden zijn gevallen aan de gifspuit dan aan dat griepje dat men “corona” heeft gedoopt.
  Ook kordaat optreden tegen het WEF en zijn politieke aanhangers gebeurt niet.
  Dat immigratie deel uitmaakt van het hele plan heb ik ondertussen ook al lang ontdekt, maar blijven hameren op iets wat in de jaren ’70 gestart is en nu al veel te laat ,helpt niet meer.
  Je moet de wortels van het kwaad aanpakken en die zijn ondertussen voldoende gekend.
  Besluit:
  Als ik echt terug moet gaan stemmen weet ik niet of ik nog ga meedoen aan het circus.
  Als gepensioneerd informaticus heb ik enkele verkiezingen geleden bepaalde mensen in detail ingelicht hoe ze met dat elektronisch stemmen kunnen frauderen, maar ook dat werd afgewimpeld.
  Ik heb toen op een vrijdagavond tussen pot en pint er met enkele collega’s over gesproken, zonder partijen of namen te noemen en iedereen schoot in een lach en men zei: “zijn die politici echt zo dom of spelen ze het spel mee”.
  Immigratie, klimaat zever, corona, BLM, Oekraïne, Zwarte Piet enz. behoren allemaal tot 1 en hetzelfde plan nl. “The Great Reset”.
  Wie dat, en zeker van de politici, nu nog niet weet is stekeblind, sorry.
  Het is 10 over 12, dringend tijd dat ze daar iets gaan aan doen, maar gelukkig komt het volk overal in opstand, en de leugen media zwijgt hierover in alle talen uiteraard.

  1. Heel goede analyse, George.
   Ik vrees dat alle partijen hun gedrag laten bepalen door de “nieuwe goden” van het WEF. Zie deelnames in Davos. Ik denk dat de computergiganten, immigratie, klimaatzever,corona, BLM, Oekraïne, LGQOutai-3:4tot de 7de gebruiken als bliksemafleider voor het hele grote PLan. (en alle geloofwaardige partijen hierin meelopen.) Als er andere bewegingen zoals VRIJHEID opstaan bij nieuwe verkiezingen overweeg ik heel sterk voor die echt goed menende mensen te stemmen. STEMMEN GA IK ZEKER!!!!

   1. Wel Jos,
    Eigenlijk zal er misschien een partij opkomen zoals jij zegt, namelijk de PVV.
    Niet de aloude PVV van vroeger maar Partij Voor de Vrijheid.
    In elk geval we zien wel, normaal ga ik ook altijd stemmen, maar dit keer wacht ik af.
    En denk eraan: “Als verkiezingen echt verandering zouden brengen waren ze al lang afgeschaft”.

 5. Daar is meer één partij die de billijke belangen behartigt van EigenVolkse Mensen !

Comments are closed.