ReactGesprek: Dé podcast voor de wakkere burger, hoe te beluisteren?

Naast lovende reacties, opmerkingen en vragen, wordt somtijds door lezers van ReactNieuws naar voren gebracht dat het niet helemaal duidelijk is wat alle mogelijkheden zijn om podcasts van ReactGesprek te beluisteren. Dat is allemaal niet zo heel lastig, vandaar een korte uitleg om iedereen op het juiste (geluids)spoor te brengen, via de computer, mobiele telefoon en iPad.

Computer

Alle uitzendingen van ReactGesprek zijn uiteraard via ReactNieuws te vinden. Middels de directe verwijzing;

https://reactnieuws.net/reactgesprek-podcast/

… waar ze allemaal op een rij staan. Tevens via een specifieke verwijzing van een uitzending te vinden, wanneer er één nieuwe is gemaakt;

https://reactnieuws.net/2022/04/28/reactgesprek-willem-van-oranje-een-nederlandse-verzetsheld/

Daar is het kwestie van op het driehoekje drukken van de audiospeler en rechts het geluidsniveau instellen. Het is hier niet mogelijk om een uitzending te downloaden.

We draaien daarnaast ook op het netwerk van Europodcasts, waar talloze video’s en podcasts zijn te vinden, waaronder ReactGesprek, die op deze plek ook is te beluisteren, op de eerder omschreven wijze.

https://europodcasts.com/

Smartphone + iPad

Naast de eigen webstek verspreiden we ReactGesprek via diverse muziekdiensten, die het gemakkelijker maken om via de telefoon podcasts te beluisteren. Je zult dan de applicatie (app) van het bewuste bedrijf moeten downloaden, om toegang te hebben tot de volledige reeks aan ReactGesprek-uitzendingen, met daarnaast miljoenen andere podcasts. Drie bekende muziekdiensten zijn;

Heb je een app geïnstalleerd dan kun je ook gemakkelijk gedurende de uitzending pauzeren én daarbij het volledige mp3-bestand in het geheel downloaden, om later nog eens te beluisteren op dit of een ander apparaat. Zo is het erg populair om bestanden mee te nemen in de auto en via de muziekinstallatie daar te volgen, zo ook bij lange autoritten iets interessants te vernemen.