PRIMEUR: Regime zet CensuurBot in tegen Dries Van Langenhove

Verbijsterend nieuws vandaag in de regimekranten van kartelclub ‘Mediahuis’, zoals Gazet van Antwerpen en De Standaard: in het grote showproces tegen Dries Van Langenhove en Schild&Vrienden heeft het liberale regime alweer een grens overschreden. Waar tot nog toe het eventuele ‘bewijsmateriaal’ in een gerechtszaak door mensen werd bekeken, om te zien wat eventueel strafbaar was of niet, heeft het regime die taak nu uitbesteed aan een softwareprogramma: een ‘CensuurBot’ dus.

De CensuurBot komt van een private firma, Textgain geheten, en heeft 70.000 berichten aan een onderzoek onderworpen. De CensuurBot draait daarbij op ‘Artificiële Intelligentie’: nadat mensen hem wat gegevens gevoed hebben, mag de CensuurBot met de natte vinger gaan beslissen welke mening van een mens ‘fout’ is en welke niet.

In praktijk gaat de CensuurBot zo bepalen welke menselijke mening ‘giftig’ is en welke niet, en geeft het tuig daaraan een ‘giftigheidsscore’, die kan lopen van 0 tot 100. En kijk eens aan, wat een verrassing: de berichten van Dries Van Langenhove zijn volgens het tuig toch wel de ‘giftigste’ zeker, met een score van 100 op 100. How convenient, zeggen ze in de VS! Dat het regime een CensuurBot zou programmeren die zou zeggen dat de mening van Dries Van Langenhove NIET ‘giftig’ is, dat zou pas echt een verrassing zijn. Van harte proficiat dus, Dries, met je hoogste score!

Dries Van Langenhove bij de ‘Mars tegen Marrakesh’ in Brussel

Nu het regime CensuurBots inzet om ‘giftigheidsscores’ te geven aan politieke meningen zijn we wel echt in het boek 1984 beland. Dat geniale boek van George Orwell uit 1949 beschrijft een dictatuur waarin alles rond controle en bewaking draait, maar vooral ook rond meningen en taal: het hoofdpersonage werkt in een bibliotheek, waar de inhoud van alle boeken permanent door computers gecontroleerd wordt om ‘foute’ meningen te verwijderen. We zitten daar dus nu middenin.

1984, het geniale boek van George Orwell uit 1949

Of het regime zichzelf met deze nieuwe zet een dienst heeft bewezen zal nog moeten blijken. Voor de advocaten van Van Langenhove legt het een boulevard aan nieuwe verdedigingsmiddelen open. Is het inzetten van de CensuurBot tegen meningen wel ergens op een wet gestoeld? Dat is zeer twijfelachtig. De bewering dat het zou gaan om een ‘expertise’ zou nogal lachwekkend zijn: een computerprogramma zal altijd het resultaat afleveren dat vooraf door de programmeurs gewenst is. Mediahuis geeft daarvan een treffend voorbeeld: Dries heeft ‘wel 10 keer het n-woord gebruikt’. Wel, we zullen het hier ook doen: een neger is in het Nederlands een neger, en in het woord neger zit in het Nederlands niets negatiefs; net zomin als in het land Nigeria of de rivier de Niger. Voila, nu zijn wij volgens de CensuurBot ook ‘giftig’, allicht.

Bovendien moet de verdediging in een proces altijd dezelfde wapens hebben als de vervolging: het regime zal dus de volledig uitgeschreven software van de CensuurBot moeten overhandigen aan de advocaten van Dries, om na te gaan hoe de CensuurBot precies geprogrammeerd is. Zal het private bedrijf TextGain daartoe bereid zijn? Dat wordt nog lachen.

Ter herinnering: het grote showonderzoek tegen Dries Van Langenhove en Schild&Vrienden ging van start na een programma van de regimezender VRT.

In de keuze van zijn foto’s levert De Standaard vandaag een voorbeeld van de leugentechniek ‘opzettelijk slechte foto’. Bij mensen die toespraken houden is het maken van zo’n slechte foto erg makkelijk; als je tijdens een toespraak 10 foto’s maakt zijn er 8 slecht en 2 goed, dat weet elke fotograaf. Bij politici van links kiest men dan steeds een fotografisch ‘goede’ foto voor publicatie; bij politici van rechts vaak de ‘opzettelijk slechte foto’, waarbij ze een grimas maken of slecht belicht zijn.

9 comments

 1. Het was me vroeger al opgevallen dat van democratische US-presidenten steeds een lachende foto werd afgedrukt en van republikeinen een somber kijkende.

 2. Wij leven werkelijk in een totaal verrotte “samenleving”.

 3. Eén der 10 Kleine Negertjes van Agatha Christie, de zwartste van de 10 ,wel ene met witte handpalmen en dito voetzolen en grote, volle lippen. schreef:

  Met het “n-woord” bedoelen politiek-correcte gehersenspoelden de notie “neger” wat in hun verwarde, mismeesterde geesten vermeend “racistisch”(sic) zou zijn, al is er geen enkele jurisprudentie die dergelijke, dolle politiek-correct ontaarde bewering staaft !

 4. De bedoeling is om den Dries te laten veroordelen en daarmee ook zijn burgerrechten af te pakken zodat hij zich in 2024 niet meer verkiesbaar kan stellen. Vermits onze PoCo-partijtjes volgens de kiesintentie peilingen bijna niks meer voorstellen, moeten we wel iets ondernemen tegen het onbarmhartig electoraal vonnis van 2024

 5. Supporter mee voor de geniale Dries en zijn verzet tegen de PoCo-Loge Censuur !

 6. PoCo-Loge freaks voederen de computer dermate PoCo-propaganda zodat elke oppositie tegen het Links-Liberale penséé unique hokus pocus pats de PoCo-qualificatie “aanzetten tot haat”(sic) als toxische passe partout opgespeld krijgt. Orwell’s 1984 IS HIER EN NU ! Uiteraard is het de bedoeling om uiteindelijk ELKE oppositie onmogelijk te maken zodat ENKEL de Links-Liberale penséé unique overeind blijft ! Onderschat de lange arm der PoCo-Loge freaks niet vermits ze het in 2024 niet zullen kunnen halen met democratische verkiezingen, cfr de kiesintentie polls !

 7. Vergooi uw centen toch niet door aankoop van PoCo-excrementen geloosd door gazettenpraat schrijvelarij

 8. – Extreem linkse journalisten hebben persoonsgegevens gedeeld van leden van Schild en Vrienden met de intentie om te intimideren, te doxxen en te bedreigen. Sommige leden van Schild en Vrienden werden na de haatcampagne van de media met de dood bedreigt.
  – Linkse journalisten hebben bijbanen bij overheidsorganisaties en vertoeven tussen inlichtingendiensten. Dit heeft dit enorme gevolgen voor neutrale berichtgeving, wanneer je zelf financiële vergoedingen ontvangt van overheidsorganen. In sommige landen zoals de VS maken journalisten deel uit van extreem linkse terreurorganisaties zoals Antifa.
  – Er is geen enkele wettelijke bescherming tegen het mediakartel. Je hebt geen enkele rechten als de media je viseert. Journalisten zijn namelijk jouw rechters.
  – Berecht worden door de media. Extreem-linkse journalisten hebben met de uitzending van Pano doelbewust beelden gemanipuleerd met de intentie om Dries Van Langenhove en S&V te beschadigen. Op basis van wat satirische memes op een privé forum een strafonderzoek starten… Je verwacht zoiets in een communistisch land, niet in een land waar vrijheid van meningsuiting deel uitmaakt van de grondwet.
  – Links activistische journalisten van de MSM moeten als een gevaarlijke politieke sekte beschouwd worden die met hun fake news onze bevolking in gevaar brengt. Het zijn voetsoldaten van het systeem die het geweld van vreemdelingen ontkennen en ze verdraaien dagdagelijks waarheden of scheppen opinies om zo hun pseudo realiteit te creëren. De media informeert niet over publieke opinie maar schept deze.
  – Vrijheid van pers is een illusie, er is enkel vrijheid voor extreem linkse pers. Ongehoord Nederland werd beboet voor bijna 100,000 euro omdat in een uitzending de waarheid werd verteld over omvolking. Nochtans kan zelfs een blinde de omvolking waarnemen in de steden.
  – 90% van mediakartels zijn eigendom van maar 6 holdings. Wie de kranten bezit, bepaalt de publieke opinie.
  – Journalisten zijn propagandisten van IS. Ze doen er alles aan om dmv. hun artikels de opinie te scheppen dat familieleden van IS-strijders ongevaarlijk zouden zijn, en promoten de terugkeer van IS terroristen. Ze kunnen zich net zo goed aansluiten bij IS.

Comments are closed.