Hier bij React brengen we je het échte nieuws: als de regimepers de feiten verzwijgt, over corona, de boeren, immigratie of Hunter Biden, dan brengen wij het gewoon wél. Maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Tot een tijd geleden steunden we bij React sterk op de verspreiding van onze artikelen via Facebook. Maar onze pagina met tienduizenden volgers werd daar van de ene dag op de andere verwijderd, wellicht op bevel van de liberale censuurpolitie van Vincent Van Quickenborne (Open VLD).

Ook bij Twitter was het tot voor kort al liberale censuur wat de klok sloeg. Maar sinds de bekende zakenman Elon Musk die censuur op Twitter hard aankloeg zijn duizenden rechtse accounts weer volop actief. Twitter is dan ook de plek geworden waar tijdelijk terug vrije meningsuiting heerst.

We vragen jullie dus om, als je er nog geen hebt, zeker allemaal een Twitter-account te maken. Dat is eenvoudig en gratis.

Als je al een Twitter-account hebt, ga dan zeker ons React-account volgen: https://twitter.com/reactnieuws

En vervolgens is het natuurlijk de bedoeling dat je onze ‘tweets’ een hartje geeft, om ze leuk te vinden, en op ‘retweeten’ drukt, om ze ook zelf mee te verspreiden.

Help ons mee het échte nieuws te verspreiden. Tot binnenkort op Twitter!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: