Hunter Biden: ‘Sex, Lies and Videotapes’

Hier bij ReactNieuws zijn we niet geïnteresseerd in het privéleven van mensen. Conner Rousseau die een date heeft met een ex-grietje van K3: daarvoor moet u bij de gespecialiseerde roddelpers zoals Het Nieuwsblad en de VRT zijn.

Het verandert pas als feiten uit het privéleven politiek relevant worden. Doofpotkomplotten door de regimepers zijn relevant. Herinnert u zich nog hoe de regimepers ons tijdens het Presidentschap van Donald Trump heeft bestookt met leugens over zijn privéleven? Zijn vermeende samenzwering met de Russen, maar ook zijn vermeende plasseks met een hoer… Het kon niet grof of gelogen genoeg zijn, als het maar tegen Trump was.

Maar diezelfde pers zwijgt nu in alle talen over de beelden die uitlekken vanop een gestolen laptop van Hunter Biden, de zoon van de Democratische zetelende President Joe Biden. De beelden tonen Hunter Biden op zelfgemaakte beelden in volle actie: gedrogeerd in bed met prostituees, drugs rokend en gebruikend, zwaaiend met vuurwapens, enz.

Zelfs dan gaat het om privézaken, maar we spreken wel over de zoon van de machtigste man op aarde. De zoon van Donald Trump, Donald Trump Junior, plaatste een treffende tweet over het hele gebeuren: ‘ Hunter Biden, wow! Stel je even de reactie van de pers voor als er zo’n beelden van mij zouden bestaan…’

Maar misschien nog straffer is dat de beelden én de gegevens over corruptie van Hunter Biden al bekend waren tijdens de campagne voor de Presidentsverkiezingen tussen Trump en Biden. Ze werden bekend gemaakt door de krant The New York Post. De Democratische partij, de linkse leugenpers en grote sociale mediabedrijven als Twitter en Facebook zwoeren echter samen om het verhaal in de doofpot te stoppen. De krant The New York Post werd bedreigd en daarna gecensureerd.

Volgens alle internationale richtlijnen is het censureren van kranten en het achterhouden van informatie in het voordeel van maar één kandidaat gelijk te stellen aan: vervalsing van de verkiezingen. Hey, wie heeft nu weer altijd gezegd dat dat gebeurd was?

De beelden van Biden zijn HIER te bekijken!

In een ander filmpje intimideert Hunter Biden een bange prostituee, en zegt dat hij haar 10.000 dollar heeft betaald. Dat geld, zo is nu onthuld, kwam van… Joe Biden.