De militaire invasie van Rusland in Oekraïne is nog steeds in volle gang. Daardoor komt een enorme vluchtelingenstroom op gang: 2 miljoen ‘Oekraïners’ zouden intussen hun land al ontvlucht zijn.

Dat zou aan het denken moeten zetten, want de meeste Oekraïners zijn patriotten, die blijven om hun land te verdedigen of de strijders te ondersteunen. Wie zijn dan die 2 miljoen mensen, die toch op de loop gaan?

Een bron in een buurland van Oekraïne bezorgde ons zopas heel verontrustende informatie. ‘Op basis van de beelden openden ook de inwoners van Slovakije, een buurland van Oekraïne, aanvankelijk heel gastvrij hun huizen voor de opvang van deze Oekraïense vluchtelingen’, zo klinkt het. ‘Maar hun enthousiasme bekoelde al snel, want er stond hen een nare verrassing te wachten: vrijwel al die eerste vluchtelingen bleken… Roma-zigeuners te zijn’.

Roma-zigeuners bevinden zich overal in Oost-Europa, en hebben er een bijzonder kwalijke reputatie. Bedenk alle negatieve berichten die je kent over Marokkanen, en vermenigvuldig ze maal 3; dan heb je ongeveer de reputatie van de Roma-zigeuners. En net zoals bij Marokkanen is die reputatie er echt niet gekomen vanwege ‘racisme’, maar vanwege het gedrag van de groep zelf…

In Oekraïne zijn er minstens een half miljoen zigeuners. Een gemiddeld maandinkomen in Oekraïne is 300 euro, een OCMW-minimuminkomen in België is 1000 euro. Tot nogtoe hadden ze geen kans erkend te worden als vluchteling, maar de oorlog heeft natuurlijk alles veranderd.

En waarom zouden ook Roma-zigeuners van omliggende landen als Moldavië of Wit-Rusland hun kans niet wagen om richting westen te vertrekken? De oorlog biedt een perfecte kans: daardoor is het aannemelijk dat men ‘zijn identiteitsdocumenten kwijt is’, en wie in het Westen ziet het verschil tussen een Oekraïner, een Wit-Rus, een Georgiër of een Moldaviër?

Hoe goed bedoeld ook, alle individuele initiatieven voor opvang van ‘vluchtelingen’ moeten dus afgewezen worden. Zelf naar ginder rijden om god weet wie in te laden en hierheen te brengen is naïef en onverantwoord. Alleen de centrale diensten in Brussel zijn tot op zeker hoogte in staat het kaf van het koren te scheiden, en alleen de échte Oekraïense vluchtelingen met een tijdelijk statuut toe te laten. En ook dan zal waakzaamheid nodig blijven. Want steun voor het Oekraïense volk mag geen vrijbrief zijn voor een nieuwe fase van omvolking via de komst van nieuwe ladingen Roma-zigeuners, die nooit meer zullen vertrekken.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Verontrustend: ‘Eerste golf vluchtelingen zijn Roma-zigeuners’”

  1. Nieuws uit Ohio (Amerika): “negerin verkracht mannelijke dementie patiënten”.

    https://www.breitbart.com/crime/2022/03/07/ohio-nursing-assistant-allegedly-sexually-assaults-dementia-patients/

  2. Blanke vluchtelingen zijn niet welkom! Die kunnen zich namelijk aanpassen en zijn niet direct een bedreiging voor onze bloedlijn.

Trending

%d bloggers liken dit: